Світлана Лобода показала молодшу сестру в день її народження: молода, красива і ефектніша за зіркову родичку

На днях молодша сестра відомої української співачки Світлани Лободи відсвяткувала свій 31-й день народження. Співачка дуже зворушливо привітала сестру-красуню.

Відома українська співачка Світлана Лобода має сестру Ксенію, яка молодша від неї на 9 років. 13 серпня дівчина відсвяткувала свій 31-й день народження. В цей день Ксенію привітала й її зіркова родичка.

У своєму Інстаграм-блозі Світлана Лобода оприлюднила фото з іменинницею і написала теплі слова привітання.

З днем народження, моя любимка. Будь щаслива, я завжди поряд

, – написала Лобода.

Користувачі Мережі долучилися до привітань у коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Які гарнюні, будьте щасливі”;
  • “Такі гарні і схожі”;
  • “Вітаємо вашу сестру. Обидві красуні”;
  • “Щасливої долі! !Нехай всі мрії здійснюються!”;
  • “Ксенія, з днем народження! Всього вам найкращого”;
  • “Такі милі! З днем народження сестричку. Здоров’я їй і нехай збуваються мрії”;
  • “Дуже схожі з сестрою”.

Варто відзначити, що Світлана Лобода має дуже теплі стосунки з молодшою сестрою, незважаючи на те, що у них велика різниця у віці та і бачаться вони не часто. Крім того, сестрі дуже схожі, а Ксенія навіть перевершила вродою свою зіркову сестру. Дівчина висока, струнка і має яскраві риси обличчя.

Відомо, що у 2019 році Ксенія вийшла заміж за за українського бізнесмена Артема Аурсаліді. Дівчина разом з чоловіком проживає у Києві.

к виглядають батьки і сестра Світлани Лободи
Як виглядає сестра і мама Лободи

Нагадаємо, Світлана Лобода з 2014 року по 24 лютого 2022 року жила і працювала у росії. Після початку повномасштабної війни в Україні Світлана Лобода покинула країну-агресорку і вивезла з росії своїх дітей. Співачка висловилася в підтримку України і весь період, поки триває повномасштабна війна, Світлана активно допомагає як ЗСУ, так і постраждалим під час подій людям.

В одному із останніх інтерв’ю співачка запевнила, що шкодує, що жила та працювала в росії. Лобода запевняє, що раніше не розуміла всієї масштабності “конфлікту” росії та України і не вникала в ситуацію, яка з 2014 року розгорталася на сході України.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.