Ідилія родини Ольги Цибульської: кума Дзідзьо підкорила романтичним фото з чоловіком на відпочинку

Співачка Оля Цибульська не часто показує своїм прихильникам фото з чоловіком та сином. Вона намагається звертати увагу на свої творчі проєкти, рекламу та концерти. Але іноді українська зірка все ж відкриває завісу особистого життя

Оля Цибульська не тільки популярна українська співачка, але і щаслива мати та дружина. Свого чоловіка зірка розсекретила лише у 2021 році, показавши його у своєму кліпі. Сергій Грисюк, колишній депутат Радивилівської міської ради, був проти публічності, але пішов на цей важкий крок задля зменшення кількості пліток в сторону родини. Адже журналісти приписували романи красуні з різними виконавцями, в тому числі з її кумом – Дзідзьо.

Оля Цибульська та Дзідзьо
Оля Цибульська та Дзідзьо

Попри викриття свого коханого, українська співачка все ж не часто показує сімейні фотографії.

Як проводять спільний відпочинок родина Олі Цибульської

Зовсім нещодавно Оля Цибульська на своїй сторінці в інстаграм вирішила відповісти на питання прихильників. Серед багатьох було особливе питання: “Як ви любите проводити час з сім’єю?” Зірка вирішала не давати відповідь, а показати сімейне фото. Кадр говорить сам за себе.

Оля Цибульська на відпочинку з родиною
Оля Цибульська на відпочинку з родиною

На світлині зображено сімейний відпочинок. Родина в повному складі насолоджується літнім сонечком в затишному садку. На фото можна помітити дитячі малюнки та ноги малого Нестора. Чоловік Сергій з серйозним виразом обличчя читає книгу.

Родина насолоджується спільним часом, адже дитині потрібно відчувати підтримку батьків та свою важливість в їх житті. Враховуючи те, що Сергій та Оля досить зайняті люди, такий кадр лише підкреслює їх бажання бути поряд один з одним кожну вільну хвилинку.

Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином Нестором
Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином Нестором

Потрібно зазначити, що українська зірка також любить подорожувати та відкривати нові місця в рідній Україні. Нещодавно Оля виставила миле фото з сином. Родина відпочивала в Ужгороді та відвідувала визначні місця міста. Співачці подобалось відпочивати зі своїми батьками, тому свій досвід вкладає в основи виховання Нестора.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.