Колишній Дорофеєвої планує нове одруження: Кацуріна відверто вимагає від Дантеса пропозиції руки та серця

Відносини Володимира Дантеса та Даші Кацуріної розвиваються швидкими темпами. Хоча до колишніх їм ще далеко, але розмови про майбутнє весілля все ж мають місце

Даша Кацуріна веде не тільки інстаграм, але також ділиться своїми особистими думками та проблемами в Telegram-каналі. Саме там вона вирішила розповісти підписникам, що уже давно чекає від коханого освідчення та постійно йому натякає.

На цей раз Кацуріна виставила скріншот зі свого листування з Володимиром Дантесом. На фото видно романтичне відео з Італії та слова Даші

Дантес та Даша Кацуріна зіграють весілля?
Дантес та Даша Кацуріна зіграють весілля?

“Я це бачила і думала тобі надіслати, ти не повіриш! Але не надіслала, тому що я постійно з цими натяками. Весільно-романтичними”

Володимир Дантес не розгубився. Він одразу відписав коханій, що обов’язково поїде з нею в це чарівне місце. Залишилось лише почекати перемоги України. Можливо ця відповідь означає серйозні наміри співака щодо особистих стосунків з дизайнеркою?

Даша Кацуріна готова стати дружиною вдруге

Даша Кацуріна також звернулась до своїх прихильників з цікавим питанням, чи вони також надсилають своїм другим половинкам меми та неоднозначні натяки. Одна з шанувальниць поділилась, що постійно розповідає коханому про чергові весілля своїх подруг чи колишніх однокласниць.

Даша досить весело відреагувала на коментар.

Коментарі Даші Кацуріної
Коментарі Даші Кацуріної

“Ахахахахах, мені не треба розказувати, це по всім новинам було”

Саме в такому жартівливому ключі Кацуріна натякнула на одруження свого колишнього чоловіка Михайла з колишньою подругою Надею Дорофєєвою.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін
Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Насправді Даша, мама трьох дітей, зовсім не проти ще одного шлюбу. Адже вона молода жінка, має досвід міцних стосунків, в яких їй було досить комфортно розвивати себе та свій бізнес. Після розлучення бізнеследі стала відкриватись та почала відвідувати сексолога. Вона дізналась, що потрібно робити для того, щоб відчувати себе сексуальною та жіночною.

Стосунки Володимира Дантеса та Даші Кацуріної не настільки медійні, ніж стосунки їх колишніх половинок. Але Дантес завжди підкреслював особливість їх відносин, які розвиваються в тиші та якомога далі від чужих очей.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.