Ребрик, Джамала, Федишин показали раритетні світлини: з каштановим волоссям і власноруч обрізаним чубчиком

Якщо подивитися на світлини зірок в дитинстві чи юності, виявиться, що тоді вони мали дещо інший вигляд, аніж зараз. Носили інші зачіски, мали інший колір волосся та й вдягалися дещо по-іншому.

Лілія Ребрик

Ми звикли багато років поспіль бачити Лілію з білявим волоссям, а від природи воно не таке. Занурившись у спогади, телеведуча оприлюднила в Інстаграмі світлину, на якій можна побачити зовсім інший колір волосся.

Підбили знаменитість на подібну відвертість підписники, що поцікавилися натуральним кольором зачіски Ребрик. З’ясувалося, що в 19-річному віці скромна юнка мала каштанове забарвлення волосся.

Ірина Федишин

Співачка виклала світлину, на якій їй 19 років. Як бачимо, тоді Іра теж була білявкою. Але частенько експериментувала над зовнішністю, тому в зірковому архіві є фото й Федишин-брюнетки.

Протягом творчої кар’єри Ірина Федишин була не лише блондинкою

Співати зірка почала з 18 років, тож певний час перебувала у пошуках власного стилю. Та, як бачимо, повернулася до первісного вигляду блонди, як в юності. Хіба що нині відтінок волосся в Федишин трішки інший, ніж був замолоду.

Джамала

Ще далі копнула переможниця “Євробачення”. Джа показала себе у початковій школі. Тоді дівчинка ледь не стала жовтенятком, як і переважна більшість однолітків. Радянської шкільної форми Сусані уникнути все ж не вдалося. Тоді вона носила коротку стрижку з не дуже рівно обрізаним чубчиком. Таку зачіску дитина зробила собі сама, настільки сильно їй захотілося обрізати довгі коси.

У 1 класі Джамала ледь не стала жовтенятком

Цю світлину зроблено за тиждень, коли школяриків мали приймати в жовтенята й почепити кожному на груди значок у формі зірочки з портретом Леніна у дитинстві. Та якраз Союз обвалився, тож подібна доля оминула кримчанку.

Популярне

Схожі статті

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.