Галкін показав, як змінилася його донька від Пугачової за 7 років: з малої лялечки перетворилася у юну красуню

Відомий гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав, як змінилася його донька Ліза за останні 7 років. Дівчинка з роками стає неймовірною красунею.

Максим Галкін і Алла Пугачова – одна з найнезвичайніших і найбільш обговорюваних пар у шоу-бізнесі. Незважаючи на те, що Примадонна старша за Галкіна аж на 27 років, вони вже понад 20 років щасливі у стосунках. Крім того, у подружжя навіть є спільні діти. Двійнята Ліза і Гаррі народилися за допомогою сурогатного материнства у 2013 році.

Алла Пугачова та Максим Галкін стали батьками двійнят 10 років тому
Алла Пугачова та Максим Галкін стали батьками двійнят 10 років тому

Зараз Ліза і Гаррі Галкіни не менш відомі, ніж їхні зіркові батьки. Максим Галкін регулярно публікує фото та відео з дітьми, показуючи їхні таланти. А двійнята дійсно талановиті і дуже харизматичні У свої 10 років Ліза і Гаррі вже володіють англійською та французькою мовами, грають на музичних інструментах, займаються акторською майстерністю, танцями та вокалом. Крім того, Ліза і Гаррі ростуть дуже вродливими.

Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Галкін показав, як змінилася його донька Ліза за останні 7 років. Гуморист зробив колаж з дуже схожих знімків. На одній частині фото позувала Ліза у віці 2-х років, а на іншому фото Лізі – 9 років.

Дівчинка дійсно має приголомшливу природну красу. Це відмітили і користувачі Мережі.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Яка чарівна дівчинка. Ніжна і мила”;
  • “Яка лялечка! Особливо, коли маленька”;
  • “Як же летить час. Ліза така мила і красива дівчинка”;
  • “Була як янголятко, а зараз вже така доросла гарнюня”;
  • “Виросла маленька”;
  • “Яка ж красива росте! Енергія через екран. Майже наречена вже”.

Нагадаємо, зіркове подружжя Максим Галкін і Алла Пугачова стали одними із небагатьох зірок російського шоу-бізнесу, які виступили проти війни в Україні. Пугачова і Галкін ще в лютому 2022 року виїхали з росії до Ізраїлю. Протягом року подружжя продали все своє майно в росії і закрили діючі бізнеси. Галкін і Пугачова назавжди розірвали всі стосунки з країно-агресоркою і не планують повертатися до росії.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.