Настя Каменських показала свою свекруху і розповіла, які у них відносини: мама Потапа виглядає його ровесницею

Українська співачка Настя Каменських показала свою свекруху – маму репера Олексія Потапенка. Жінка дуже вродлива і виглядає швидше як старша сестра Потапа, ніж його мама.

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських із тих знаменитостей, які активно ведуть свої соціальні мережі і показують прихильникам подробиці свого особистого життя. Публіка добре знає маму Каменських Лідію, а ось батьки Потапа менш медійні.

Проте деякі фотографії свекрухи Каменських все ж можливо знайти в Мережі.

Настя Каменських показала свою свекруху і розповіла, які у них відносини
Настя Каменських показала свою свекруху і розповіла, які у них відносини

Що відомо про маму Потапа Людмилу

Людмилі Потапенко 65 років та жінка виглядає набагато молодше свого віку. Людмила струнка, висока, має довге світле волосся і красиві риси обличчя. Все своє жінка професійно займається спортом, що й допомагає їй підтримувати форму. Людмила Потапенко – колишня чемпіонка світу з підводного плавання. Зараз жінка являється персональною тренеркою в одному із відомих спортивних клубів Києва.

Настя Каменських показала свою свекруху і розповіла, які у них відносини
Настя Каменських показала свою свекруху і розповіла, які у них відносини

Цікаво, що любов до спорту жінка прививала і своєму сину. Саме тому Потап має спортивне минуле і являється майстром спорту з водного поло.

У Людмили склалися хороші стосунки зі своєю зірковою невісткою Настею Каменських. Вони бачаться не дуже часто та інколи Людмила приїжджає до сина та невістки на сімейні свята. Також, час від часу вони разом їздять у сімейні відпустки за кордон.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни зіркове подружжя Потап і Настя Каменських півроку перебували за кордоном. Саме за це артистів захейтили в Мережі, особливо репера. Та за кордоном артисти не відпочивали, а давали благодійні концерти по країнах Європи та Америки, збираючи кошти на ЗСУ та на допомогу українцям.

Зараз Каменських перебуває в Україні і успішно їздить з концертним туром по містах України. А ось Потап постійно змінює своє місце перебування і часто виїжджає з України у Європу. Артист запевняє, що там у нього багато благодійних проєктів, які націлені на допомогу Україні. Та ось чим конкретно Потап там займається, артист не каже.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.