Широкі плечі та трендова зачіска: переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька показала свого нового бойфренда

Відома українська блогерка та переможниця останнього сезону реаліті-шоу "Холостяк" показалась в обіймах свого нового бойфренда, з яким почала стосунки за кордоном

Катерина Лозовицька взяла участь в останньому сезоні популярного реаліті-шоу про кохання. Знаменитість не просто стала учасницею, але й перемогла у “Холостяку-12”, завоювавши серце Алекса Топольського. Незадовго після фіналу зіркова пара розлучилась, але обом вдалось побудувати щасливі стосунки.

Так, наприклад, відома українська блогерка Катерина Лозовицька нині перебуває у щасливих стосунках із бойфрендом, чиє обличчя вже встигла “засвітити”, але ім’я розкривати поки що не бажає. Знаменитість воліє тримати деталі стосунків при собі, але радо ділиться з шанувальниками світлинами в обіймах свого обранця.

Катерина Лозовицька здобула популярність після участі в реаліті-шоу Холостяк-12
Катерина Лозовицька здобула популярність після участі в реаліті-шоу Холостяк-12

Нещодавно Катерина Лозовицька опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм кадри, на яких позує зі своїм обранцем. Бойфренд знаменитості ніжно обійняв її, а вона тим часом пригорнулась до свого коханого. Зіркова пара позувала на тлі приголомшливого виду – Ейфелевої вежі у Парижі. Катерина Лозовицька та її обранець були настільки захоплені одне одним, що, здається, навіть не помічали натовпу навкруги.

В описі до нових фотографій переможниця “Холостяка-12” повідомила, що вони з коханим вже пів року разом. Ймовірно, зіркова пара вирішила відзначити свою маленьку романтичну дату за кордоном, у країні кохання Франції. Варто зазначити, що Катерина Лозовицька зі своїм таємничим бойфрендом полюбляють подорожувати. Хлопець знаменитості часто влаштовує їй подібні сюрпризи.

Катерина Лозовицька з Холостяка-12 показала фотографію зі своїм загадковим бойфрендом
Катерина Лозовицька з Холостяка-12 показала фотографію зі своїм загадковим бойфрендом

Нагадаємо, що після завершення проєкту українська блогерка та модель Катерина Лозовицька перебувала у стосунках з Алексом Топольським. Менш ніж за два місяці стосунків зіркова пара розійшлась, та лише у квітні цьогоріч переможниця “Холостяка-12” повідомила, що почала новий роман.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.