Іван Ганзера за 12 років після перемоги в “Голосі 1” устиг одружитися й стати батьком: “Робіть щось хороше”

Перший сезон "Голосу країни" викликав серед глядацької аудиторії неабиякий ажіотаж. Мільйони людей стежили за перипетіями відбору найкращого співака України.

Врешті визначився переможець – Іван Ганзера. Відтоді минуло 12 років. Де нині перебуває зірка талант-шоу і чим займається? Співак продовжив музичну кар’єру, а ще встиг одружитися.

Вміння гарно співати Ваня демонстрував ще в дитинстві. Через пологову травму у хлопчика виникли проблеми з зором. Очі Ганзери трішки реагують на світло й бачать обриси предметів. І все.

Так змінився Іван Ганзера за 12 років

2011 рік кардинально змінив життя артиста Молодого театру. На сліпих прослуховуваннях до Ганзери повернулося відразу чотири крісла зіркових тренерів, і співак пішов у команду Діани Арбеніної, а у фіналі здолав Тоню Матвієнко. Вже наступного року вийшов перший альбом Івана “Я не могу тебя терять”. За 3 роки він випустив ще один “Хто має долар, сало їсть”.

2012 року Ганзера намагався пройти в парламент за списками Олега Ляшка. І хоча мав прохідний четвертий номер, але Радикальна партія тоді залишилася за бортом.

Іван Ганзера з дружиною і донькою

Своє щастя Іван також знайшов на “Голосі”. За кулісами до учасника шоу підійшла Ольга Каменчук і попросила дозволу зробити селфі. Відтоді вони спочатку листувалися в мережі. А згодом стали зустрічатися в офлайні та врешті побралися. В лютому 2014 року родина поповнилася донечкою, яку назвали на честь Софії Ротару.

За освітою Ольга стоматолог-гігієніст, та після одруження перекваліфікувалася в продюсери чоловіка. Після повернення з евакуації родина оселилася в Коростені, де жінка очолила ОСББ, щоб зробити шматочок Європи хоча б в окремо взятому будинку.

На передову з концертами Іван Ганзера почав їздити ще у 2014 році. Повномасштабна війна застала співака з родиною в Житомирі. Після численних обстрілів та перебування в підвалі вони виїхали до Польщі. За якийсь час повернулися. Артист продовжив виступати на лінії зіткнення та у шпиталях. Восени має відбутися концерт артиста до 15-річчя перебування на професійній сцені, в якому візьмуть участь зо два десятки артистів.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.