Alyosha вперше показала обличчя 3-річної доньки від Тараса Тополі в день її народження: копія татуся

14 серпня єдина донька зіркового подружжя Тараса Тополі і співачки Alyosha Марійка відсвяткувала свій третій день народження. В цей день співачка вперше показала обличчя іменинниці на публіку.

Тарас Тополя і співачка Alyosha – батьки трьох дітей. За 10 років шлюбу у них народився син Роман (10 років), син Марк (8 років) і донечка Марійка, якій на днях виповнилося 3 роки.

У день народження донечки Alyosha зробила дуже зворушливий допис у своєму Інстаграм-блозі. Співачка  вперше опублікувала фото Марійки, на якому видно її обличчя і написала слова привітання.

З днем народження нашу найменшу Топольку.

Коханий, яке щастя, що у нас є таке щастя. Дякую тобі за кохання, терпіння, піклування, за нас! Ти моє все!

Просто безмежно кохаю

, – написала Alyosha.

Користувачі Мережі доєдналися до привітань у коментарях і відмітили, що дівчинка схожа на свого зіркового тата:

  • “Вітаємо малесеньку квіточку! Сонечко-донечка, нехай зростає здоровенькою та щасливою! Гарної долі”;
  • “З Днем Народження! Рости здоровою і щасливою! Татова донечка, схожа дуже!”;
  • “Вітаю щиро! А наче ж тільки народилась. Час іде швидко”;
  • “Вітаю. Здоров’я міцного, щасливої долі під мирним небом”;
  • “Щастя і здоров’я маленькій красуні”.

Нагадаємо, наразі співачка Альоша разом із трьома дітьми знаходиться в США. Туди вона виїхала після початку повномасштабної війни в Україні. Проживає жінка у своєї свекрухи. Мама Тараса Тополі вже багато років живе в Америці.

Поки Альоша з дітьми перебуває у безпеці, її чоловік Тарас Тополя більше півроку боронив Батьківщину на фронті. Артист разом з іншими учасниками гурту “Антитіла” вступили до лав ЗСУ відразу після повномасштабного вторгнення.

Тарас Тополя більше півроку боронив Батьківщину на фронті

Через півроку служби артистів відрядили з передової, щоб вони зайнялися роботою на культурному фронті. Наразі Тарас Тополя дає благодійні концерти та бере участь в інших благодійних ініціативах, збираючи кошти на ЗСУ.

При цьому артист запевняє, що він офіційно залишається бійцем свого батальйону і готовий в будь-який момент повернутися на фронт.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.