Високий зріст – високі амбіції. Леся Нікітюк, Маша Єфросиніна та інші довгоногі зірки України (ФОТО)

Вітчизняні зірки завжди приковують погляди прихильників, які прагнуть дізнатись будь-які подробиці з життя кумира. Зріст не є виключенням. Справжні дані медійних особистостей України дійсно можуть здивувати

Глядачі бачать зірок такими, якими їх бачить продюсер. Іноді вірно підібраний одяг, правильний ракурс, і людина отримує плюс 15 сантиметрів зросту. Але є і такі зірки, яким це все не потрібно.

Ось рейтинг найвищих українських зірок, які зробили успішну кар’єру та хизуються своїм зростом.

Потап

Потап
Потап

Ось кому насправді пощастило зі зростом. Популярний виконавець, продюсер, батько – за ним завжди відчуваєш себе, мов за кам’яною стіною. Український репер має зріст 195 см.

Сергій Притула

Сергій Притула
Сергій Притула

Шоумен, телеведучий, волонтер, та просто приємна людина, Сергій Притула, має зріст 187 см. При цьому благодійник може похизуватись відмінною фізичною формою. За свої дані він завдячує своїм батькам, які навчили його правильного харчуватись.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Зірка телевізійних шоу на українському телеканалі завжди підкреслювала свій зріст. Вона має 186 см абсолютної краси. Одяг купує відповідний, щоб мати змогу похизуватись стрункими та довгими ногами.

Іван Наві та Меловін

Іван Наві та Меловін
Іван Наві та Меловін

Українські співаки мають однаковий зріст в 184 см. Дивлячись на хлопців з екрана телевізора і не віриться, що вони такі високі. Але це так.

Алла Костромічова

Алла Костромічова
Алла Костромічова

Алла яскравий приклад того, як камера може змінювати реальну картинку. Адже на фото чи відео українська модель виглядає досить високою, не менше 185 см. Насправді красуня має лише 179 см. Для модельного бізнесу це найнижча допустима межа зросту. Завдяки ідеальним пропорціям фігури, Алла виглядає настільки витонченою та високою.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Зріст телеведучою 180 см. Завдяки своєму зросту Маша змогла пробитись в шоубізнесі та розпочати медійну кар’єру.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Популярна артистка Оля Полякова навіть має титул  – найдовші ноги українського шоубізнесу. При загальному зросту в 180 см, довжина ніг складає 126 см. Цим титулом Оля постійно хизується.

Популярне

Схожі статті

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.