Зарослого Олега Винника не впізнали з новим іміджем: що з волоссям і зовнішністю повелителя вовчиць

Відомий український співак Олег Винник після початку повномасштабної війни в Україні переїхав до Німеччини. Як за останні півтора року змінився повелитель всіх вовчиць

Олег Винник, відомий український співак, давно здобув популярність серед своєї авдиторії. Знаменитість багато років тому почав кар’єру, а до 2022 року встиг завоювати просто величезну армію прихильників. На всьому поставило крапку повномасштабне вторгнення росіян на територію суверенної України. Тепер знаменитість майже не з’являється на публіці та живе далеко за кордоном рідної країни.

Як змінився Олег Винник

Крім того, що артист змінив місце свого проживання, Олег Винник також дуже змінився зовнішньо. Знаменитість тепер носить довге біляве волосся, яке, ймовірно, вже давно не підстригав. Крім того, з’явилась в артиста і рослинність на обличчі. Тепер знаменитість вкрай рідко голиться, тому на останньому своєму інтерв’ю, яке відбулось вже після 24 лютого, він прийшов із щетиною.

Як відомий український співак Олег Винник виглядає зараз та чим він займається
Як відомий український співак Олег Винник виглядає зараз та чим він займається

Варто зазначити, що змінились не лише зовнішні дані відомого українського артиста, але і його поведінка. Тепер знаменитість ще більш стриманий і не так часто тішить своїх шанувальників щирими усмішками та гучним сміхом. Олег Винник став мудрішим і дорослішим.

Де зараз Олег Винник

Після 24 лютого 2022 року знаменитість вирішив покинути межі рідної країни. Пізніше представники команди знаменитості пояснили, що так він вирішив, адже за кордоном йому потрібно було лікуватись. Олег Винник переїхав жити у Німеччину, де, за власним зізнанням, фахівці лікують його від рідкісної хвороби.

Як відомий український співак Олег Винник виглядав раніше та чим він займався
Як відомий український співак Олег Винник виглядав раніше та чим він займався

Свій діагноз артист не називав, але з інформації з відкритих джерел відомо напевно, що лікується артист у Берліні.

Популярне

Схожі статті

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.