Як виглядає таємнича дружина Михайла Поплавського і чому він її приховує: прожили у шлюбі 30 років

Одіозний співаючий ректор Михайло Поплавський завжди знаходиться в оточені молодих красунь. При цьому зі своєю реально дружиною чоловік практично не з'являється на публіку.

Особисте життя Михайло Поплавського завжди було в таємниці. Чоловік неодноразово говорив в інтерв’ю про свої багаточисельні романи з юними красунями, а от про реальних дружин та  дітей співаючий ректор завжди мовчить.

Одружений Поплавський був двічі. Вперше чоловік одружився у віці 24 років. Обраницею Михайла стала його односельчанка на ім’я Людмила Глімбієвська.

Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського
Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського

Та цей шлюб тривав всього 1 рік. Подружжя розлучилося після того, як вщухла пристрасть і почалося звичайне буденне життя. Відомо, що Людмила так і залишилася жити у селі і працює медсестрою. З Поплавським у неї дітей не було. Людмила вийшла заміж вдруге і народила доньку.

Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського
Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського

Другу дружину Поплавського теж звати Людмила. Вони одружилися на початку 80-х. Через пару років після одруження у подружжя народився син Олександр – єдиний офіційний спадкоємець Поплавського.

Як виглядає друга дружина Михайла Поплавського
Як виглядає друга дружина Михайла Поплавського

Варто відзначити, що Людмила завжди була в тіні свого зіркового чоловіка і уникала публічності. В Мережі є всього декілька фото жінки. Про Людмилу відомо мало, лише те, що вона працює у сфері туризму.

Як виглядає друга дружина Михайла Поплавського
Як виглядає друга дружина Михайла Поплавського

Наразі відомо, що Михайло Поплавський вже давно не живе разом зі своєю дружиною Людмилою і у них холодні стосунки. За чутками, подружжя розлучилося ще у 2009 році. Зараз Поплавський не приховує, що його серце вільне.

Причина розлучення Михайла і Людмили здається очевидною. Чоловік ніколи не приховував, що мав багато коханок. В одному з інтерв’ю Гордону Поплавський заявив, що любить жінок по-молодше і їх у нього багато. Ба більше, Михайло напряму сказав, що має позашлюбних дітей. Співочий ректор запевнив, що зі всіма своїми дітьми спілкується та всім допомагає фінансово.

А ось щодо єдиного законного сина Поплавського, його звати Олександр. Син Поплавського вже дорослий та має власну сім’ю – дружину і сина.

Як виглядає син, онук та невістка Михайла Поплавського
Як виглядає син, онук та невістка Михайла Поплавського

Олександр далекий від шоу-бізнесу та займається власним бізнесом у Києві.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.