Як виглядає перший чоловік Наталії Могилевської і чому вони розійшлися за рік після весілля: “Хотіли дитину”

48-річна українська співачка Наталія Могилевська офіційно була одружена лише 1 раз. Як виглядає єдиний законний чоловік співачки і чому у них не склалося подальше життя – далі в матеріалі.

Наталія Могилевська славиться не лише своїми гучними хітами, а й бурхливим особистим життям Співачка ніколи не приховувала, що мала багато чоловіків та короткострокових романів. Мало хто знає, та Могилевська все ж виходила заміж. Було це майже 20 років тому, у 2004-му.

Обранцем Могилевської став київський бізнесмен Дмитро Чалий.

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської: Дмитро Чалий
Як виглядає перший чоловік Наталії Могилевської Дмитро Чалий

Весілля закоханих було розкішним і багатим. Свято проходило у малому Маріїнському палаці. А після весілля молодята вирішили у медовий місяць в Париж.

Могилевська неодноразово в своїх інтерв’ю  говорила, що Дмитро Чалий був головним коханням в її житті. Вони планували народити дітей та жити разом до останнього подиху. Та все склалося зовсім не так. Закохані розлучилися за рік після весілля. За словами співачки, вони розсталися, не переживши кризу у стосунках.

Так, Наталія зізнається, що вони з Дмиром дуже хотіли дитину, але вона не змогла завагітніти. Співачка пов’язує це зі стресом.

Ми з моїм першим чоловіком Дмитром дуже хотіли дитину. Я вважаю, що в мене немає дитини, бо тоді був такий стрес. Це і зруйнувало нашу сім’ю

, – розповіла Могилевська в інтерв’ю виданню Ivona.

Як виглядає перший чоловік Наталії Могилевської Дмитро Чалий

Також співачка зізнається, що були й інші труднощі у взаємовідносинах з чоловіком. Тоді співачка була на піку своєї кар’єри і більшість свого часу приділяла роботі. А ось Дмитро хотів домашнього затишку та сімейного тепла.

Варто відзначити, що після розлучення з Чалим співачка мала ще одні серйозні відносини. Могилевська жила у цивільному шлюбі з підприємцем Єгором Долініним і виховувала трьох його доньок. Тоді співачка також намагалася завагітніти та все було марно.

Зараз, у 48 років, Могилевська не покидає надії стати мамою. Жінка зізнається, що мріє відчути радість материнства і ймовірно, це з нею скоро відбудеться. Чи збирається Наталія скористатися послугами сурогатної матері, чи всиновити дитину, співачка не уточнює.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.