Лобода вперше за довгий час показала 5-річну доньку Матильду від таємного чоловіка: росте красунею (Фото)

Українська співачка Світлана Лобода вперше за довгий час показала свою молодшу доньку Матильду від таємного чоловіка. Дівчинці вже 5 років і вона помітно підросла.

Співачка Світлана Лобода із тих знаменитостей, хто тримає своє особисте життя в секреті. Артистка не розповідає про своїх чоловіків та романи, а фото її дітей потрапляють до Мережі вкрай рідко.

Та нещодавно співачка опублікувала зворушливий знімок зі своєю 5-річною донькою Матильдою. Лобода показала донечку вперше за останні 2 роки. На фото співачка тримала Тільду на руках на березі моря. Помітно, що дівчинка помітно підросла і має дуже довге волосся.

Як же хочеться миру для наших дітей..

, – підписала знімок Лобода.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати допис співачки і підтримали її.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Це правда, так хочеться, щоб діти не запам’ятали це все”;
  • “Дуже хочеться миру, це зараз у нас найголовніша мрія”;
  • “Неймовірне фото , діти повинні жити без війни, всі, навіть вороги”;
  • “Українська діва”;
  • “Дві красуні”.

Нагадаємо, Світлана Лобода так і не розкрила, хто є батьком її молодшої доньки Тільди. Коли співачка була вагітна, їй приписували роман з відомим рок-виконавцем Тіллем Ліндеманном.

Лобода і Тілль Ліндеманн
Лобода і Тілль Ліндеманн

Саме його вважали батьком маленької Тільди. Та ці чутки так і не підтвердилися, а сама Лобода навідріз відмовляється відповідати на питання про батька своєї дитини.

Варто відзначити, що зараз співачка знаходиться у стосунках. У своїх інтерв’ю Лобода зізналася, що вже декілька років живе разом з чоловіком у Європі. Його ім’я співачка не називає, та зізнається, що він бізнесмен і старший за неї. За словами Світлани, її новий коханий не українець та підтримує Україну.

Нагадаємо, Світлана Лобода жила і працювала у росії до 24 лютого 2022 року. Після початку повномасштабної війни співачка відразу покинула росію і виступила проти дій російської влади. Останні 1,5 роки Світлана активно допомагає ЗСУ та постраждалим у війні українцям.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.