Філіп Кіркоров подивував новим іміджем: коротка стрижка “їжачок”, ще й брови вилізли казна куди

Затятий путініст Філіп Кіркоров не перестає дивувати численну армію шанувальників змінами у зовнішності. Спочатку пофарбував волосся у білий колір, тепер і взагалі позбувся його.

56-літній артист ніяк не може обрати собі сталий імідж і постійно перебуває у пошуку нового образу.

Волосся

Любитель епатажу Філіп Кіркоров постійно змінює зачіску. Тепер дійшла черга до абсолютно не притаманного співаку коротенького чубчика. Він недовго ходив блондином із довгим волоссям. Тепер перетворив пишну шевелюру на коротенький “їжачок”.

Впізнати Кіркорова в короткій стрижці неможливо

У такому вигляді ексчоловік Пугачової став схожим на підстаркуватого рокера. Фоловери певні – до такого кардинального кроку Філю підштовхнула не жага до експериментів, а необхідність. Напевно, постійне використання фарби призвело до проблем із волоссям. От і довелося обрізати все, щоб дочекатися, допоки відросте нове. Не виключено, що Кіркоров збирається нарощувати волосся, а ця процедура якраз і потребує підстригання старого.

Брови

Артист постійно щось у собі змінює. Одного разу влаштував перепалку з журналістом, який поцікавився пластикою сідниць. Філіп запевняв, що у нього все натуральне, і навіть дозволив помацати зад. Але не переконав, оскільки м’яке місце знаменитості виявилося неприродно тугим.

Філя навіщось підняв брови

Далі було створення кубиків на животі після відкачування жиру. Та найбільше Філіп потішив прихильників, коли змінив форму брів. Тепер вони підняті набагато вище природної лінії росту. Люди не впізнали свого кумира у такому вигляді й почали висловлювати припущення, що це зовсім не Кіркоров, а його двійник. Інші, побачивши “брови, що живуть своїм життям”, назвали співака клоуном.

Популярне

Схожі статті

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.