Віктор Павлік вперше показав свою рідну сестру, яка нарешті повернулася з москви: “Довгоочікувана зустріч”

Відомий український артист Віктор Павлік нещодавно вперше показав фанатам свою рідну сестру Людмилу, з якою зустрівся в гостях у мами в Теребовлі.

Віктор Павлік – не єдина дитина в сім’ї. У співака є старша сестра Людмила, яку не впізнають як брата на вулицях, бо вона живе звичайним життям. Багато років Людмила жила у москві, де працювала вихователькою і завідувачем в дитячому садочку. Артист розповідав, як в дитинстві просився з нею на танці, вона старша за нього на 5 років, однак сестра його з собою не брала.

Коли вони були обидва маленькі, Людмила також співала, у них з братом була навіть спільна пісня. Втім, розвиватись в цьому напрямі став тільки Віктор.

Віктор Павлік вперше показав свою рідну сестру, яка нарешті повернулася з москви
Віктор Павлік вперше показав свою рідну сестру, яка нарешті повернулася з москви

На початку дев’яностих Людмила переїхала в москву. У неї дві вищі освіти, однак за фахом не працює. Раніше у рідні Павліка була традиція – збиратися на Різдво на батьківщині в Теребовлі.

Рідкісні зустрічі вони компенсували переписками. В 2021 році Віктор Павлік в інтерв’ю розповідав, чи якось повпливала на відносини з сестрою важка ситуація між країнами:

Як? Це ж моя рідна сестра. Сестра поїхала до москви в 1994 році, продавати квіти або насіння – на заробітки. Тоді всі їздили. Вона дуже хороший педагог, має дві вищі освіти, працювала вихователем і завідувачем дитячого садка

В Києві у Людмили живе дочка, тому крім Різдва вони могли бачитися, коли сестра приїздила до доньки. Чи змінила своє місце проживання сестра Віктора Павліка після 24 лютого 2022 року невідомо, однак в своєму Інстаграм-блозі співак показав зворушливе фото з мамою і Людмилою, зроблене нещодавно в Теребовлі – нарешті сім’я возз’єдналась.

Довгоочікувана зустріч! Сестра і мама

, – коротко підписав знімок Віктор Павлік.

Підписники дуже зраділи, побачивши улюбленого артиста в колі найрідніших людей. В коментарях більшість написали про схожість зіркових родичів та побажали їм здоров’я:

  • “Які щасливі очі у всіх, нехай бог дає довгих років віку!”;
  • “Дуже схожі”;
  • “Дай Боже, будьте здорові!”.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.