Леся Нікітюк показала свій ранковий коктейль здоров’я: вже не келих ігристого, а гранчак як у Вікторії Бекхем

Телеведуча Леся Нікітюк задоволена своєю фігурою, але не дозволяє собі розслаблятись та постійно дотримується правильного харчування. А нещодавно навіть відкрила підписникам свій особливий секрет

Леся Нікітюк завжди відповідала підписникам, що любить їсти багато. Обов’язково в меню має бути салат, риба чи птиця та крупа. Свинину і телятину перестала їсти вже понад вісім років. Хліб та булочки дозволяє лише на свята.

Але українська зірка також любить прислухатись до популярних закордонних артистів, які мають ідеальне тіло та міцне здоров’я навіть в зрілому віці.

Леся Нікітюк відкрила секрет своєї стрункості
Леся Нікітюк відкрила секрет своєї стрункості

Леся Нікітюк поділилась ранковим ритуалом

Саме тому Леся вирішила розпочинати свій ранковий ритуал з коктейлю, який рекомендує відома Вікторія Бекхем.

Ранковий коктейль Лесі Нікітюк
Ранковий коктейль Лесі Нікітюк

Напій складається лише з води та трьох приправ. В стакан додають куркуму, чорний перець та ніл. Все заливається теплою водою та випивається натщесерце. Через півгодинки вже можна спокійно розпочинати сніданок.

За словами Вікторії Бекхем, що Леся прокоментувала, цей напій протягом багатьох років допомагає шоувумен підтримувати себе стрункою, красивою, та життєрадісною.

Таємний коктейль від Вікторії Бекхем
Таємний коктейль від Вікторії Бекхем

“Так, я п’ю куркуму. Я маю бути здоровою, адже кожну ніч я лягаю поруч з Девідом Бекхемом”

Напевно, Леся Нікітюк надихнулась історією дружини відомого футболіста, та прагне і собі такого красеня в чоловіки. А для цього потрібно тримати себе в формі.

Секрети краси від Лесі Нікітюк
Секрети краси від Лесі Нікітюк

Потрібно зазначити, що куркума є потужним протизапальним та антиоксидантним засобом. Такий напій вранці покращує стан судинного ендотелію, підвищує міцність та еластичність судин. Але вживати такий коктейль потрібно обережно. Не рекомендується випивати більше однієї склянки в день. Також такий вид оздоровлення організму протипоказаний вагітним жінкам, алергікам, діабетикам, а також людям, що мають порушення роботи ЖКТ.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.