Були Влад Яма і Ектор Хіменес-Браво, а вибрала сусіда: за кого 48-річна Наталія Могилевська збирається заміж

Наталі Могилевській у коханні якось не дуже щастило. Було кілька гучних романів замолоду і навіть весілля, але сімейне життя не задалося. Та останнім часом усе змінилося з точністю до навпаки.

Звісно, найбільш обговорюваними романами співачки стали стосунки з медійними особами Владом Ямою та Ектором Хіменесом-Браво. Та, як мовиться, серце зірки утішилося зовсім іншою людиною.

Влад Яма

Уперше Могилевська вийшла на паркет з молодим нікому невідомим хореографом у шоу “Танці з зірками” в далекому 2006 році. Їхній дует виступав настільки чуттєво, а партнери так палко зазирали в очі один іншому, що сумнівів у глядачів не залишилося – між ними роман.

Наталя і Влад жодного разу не прохопилися про почуття, але під час танцю були присутні і палкий поцілунок, і навіть ляпас, що лише підбадьорило фанів. Коли Могилевська вийшла на паркет удруге, то Яма вже перебував у суддівському кріслі. Ведучий Юра Горбунов змусив пару в прямому ефірі зізнатися, то був роман чи не було. Негативна відповідь надзвичайно розчарувала глядачів талант-шоу.

Ектор Хіменес-Браво

Коли стосунки з хореографом відійшли в минуле, широкий загал заговорив про кулінара, що став підозріло часто з’являтися поруч зі знаменитістю. Десь у 2013 році Наталя зайнялася ранковим бігом. І що ми бачимо? Компанію їй складає Ектор Хіменес-Браво!

Наталя й Ектор на спільній пробіжці

Вони намагалися не привертати до себе уваги, вдягнувши окуляри й прикривши обличчя кепками, та папараці все одно сфотографували парочку. Повний ігнор і відсутність пояснень із боку знаменитостей породив чутки про вагітність зірки від майстер-шефа. Під час ефіру шоу “Х-фактор 4” Ектор піднявся до співачки на сцену і вручив чималий букет квітів. Вона радісно відповіла: “Спасибі, милий!”

Наталя й Ектор на концерті

Валентин

Нині Наталя щаслива і закохана, але, як і раніше, воліє не розповідати про своє кохання. Дуже довго навіть імені нового обранця Могилевської ніхто не знав. Артистка лише сповістила, що коханий набагато старший за неї, довгий час жив у США, а тепер повернувся до України. Вони разом урятували чимало людських життів у перші дні повномасштабної війни.

Тепер нам відомо, що чоловіка звуть Валентин, і вони з Наталею відзначили разом уже два її дня народження. На 48-річчя співачки, яке відбулося 2 серпня, чоловік зняв будиночок на дереві й влаштував романтичне побачення для іменинниці. Свято в українському стилі відбувалося на березі Дніпра з видом на Києво-Печерську лавру.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?