Ольга Сумська відзначає 57-річчя: як виглядала народна артистка замолоду і чому ніколи нічого не соромиться

Своє 57-річчя народна артистка Ольга Сумська зустріла в Києві, всіма силами намагаючись бути корисною рідній країні. Звісно, у такий урочистий день не обійшлося без спогадів, адже пройдено й пережито доволі багато.

Перебувати на березі Дніпра у свій день народження – це найбільше щастя, вважає Ольга Сумська. Вона порадувала фоловерів свіжою світлиною, подякувавши батькам, родині й друзям за все, що зробили для неї.

А ми зануримося у минулі роки й подивимося, як виглядала зірка раніше. Це зараз Сумська – безсумнівний авторитет для всіх, а колись її могли не затвердити на роль. Саме таке сталося з пробами у стрічку “Накануне”. Ольга дуже природно виглядала на пробах, але режисер віддав перевагу іншій актрисі.

Юна Ольга Сумська в історичному образі

Зате коли Сумська знімалася в “Роксолані”, тут уже змогла розкрити свій талант в повній мірі. Ще й природну красу продемонструвала, адже в серіалі є сцени, де на Ользі немає жодного предмету одягу. Під час знімання актрисі довелося ще кілька разів демонструвати тіло частково. Відтоді Сумська міцно й на довгі роки закріпила за собою звання с*кс-символу.

Ольга Сумська в серіалі Роксолана

Відзначаючи 50-річний ювілей, знаменитість вирішила довести загалу, що ще є порох у порохівницях і взяла участь у жіночній фотосесії без зайвих декорацій. Тож заткнула за пояс чимало молодих колежанок по сцені.

Ольга Сумська в 50 років

У 51 рік артистка й не думала зупинятися на досягнутому. Постала перед шанувальниками з чималим тату на плечах та шиї. Такий фотосет Сумська зробила для видання про макіяж. Під світлиною з’явилося чимало дописів зі схвальними відгуками. Та все ж люди порадили зірці не псувати своє ідеальне тіло справжніми татуюваннями.

Ольга Сумська в 51 рік

Побажаємо Ользі Сумській у день народження й надалі радувати прихильників красою й вселяти в оточення непохитний оптимізм.

Популярне

Схожі статті

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.

Цей рецепт салату мало хто знає! Нереально смачне поєднання звичайних овочів: весь секрет у заправці

Салат з капустою в поєднанні з іншими овочами виходить мега смачним, корисним і вдало урізноманітнить ваше щоденне меню. Обов'язково спробуйте!

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.