Як виглядають українські знаменитості в соцмережах і реальному житті – Тіна Кароль, Осадча, Каменських та інші

Знаменитості рідко показують знімки без професійного макіяжу та зачіски. Тож публіка часто навіть не здогадується, як виглядають ці красиві та популярні жінки поза сценою.

З екранів телевізора та в соціальних мережах знаменитості виглядають бездоганно. Це й не дивно, адже перед камерою вони завжди з’являються з професійним макіяжем, зачіскою та у брендовому вбранні. В соціальних мережах фото ще й обробляються за допомогою фільтрів і фотошопу, тож медійні особистості дійсно виглядають ідеально.

Та в реальному житті знаменитості нічим не відрізняються від звичайних людей.

Тіна Кароль

Тина Кароль в соцсетях и в реальной жизни
Як виглядає Тіна Кароль в соцмережах та реальному житті

Українську співачку Тіну Кароль вважають однією з найкрасивіших жінок шоу-бізнесу. Вона завжди з’являється на публіці з ідеально вкладенним волоссям, красивим макіяжем і в сукнях, які підкреслюють її переваги та приховують недоліки.

Та навіть в звичайному житті, навіть без макіяжу та зачіски вона має дуже гарний вигляд.

Катя Осадча

Катя Осадчая в соцсетях и в реальной жизни
Як виглядає Катя Освдча в соцмережах та реальному житті

Незмінна ведуча “Світського життя” Катя Осадча запам’яталася публіці не лише своїми провокаційними питанням, а й яскравими образами. В ефірі Осадча завжди з’являється у красивих сукнях, з гарною зачіскою та макіяжем.

А ось в реальному житті Осадча взагалі не фарбується і надає перевагу простому, зручному одягу.

Настя Каменських

Настя Каменских в соцсетях и в реальной жизни
Як виглядає Настя Каменських в соцмережах та реальному житті

Одна із найкрасивіших і найяскравіших співачок України Настя Каменських не соромиться показати себе без гриму. Співачка має ідеальну шкіру і може собі дозволити не фарбуватися. В своєму Інстаграм-блозі Каменських час від часу публікує знімки без гриму і збирає тисячі лайків і компліментів у коментарях.

Наталія Могилевська

Наталья Могилевская в соцсетях и в реальной жизни
Як виглядає Наталія Могилевська в соцмережах та реальному житті

48-річна Наталія Могилевська, на відміну від інших героїнь нашої сьогоднішньої статті, так і не змогла прийняти себе без макіяжу. Жінка навіть на вулицю не виходить без гриму та зачіски. Крім того, співачка дуже помітно фотошопить свої знімки у соціальних мережах, адже хоче здаватися худішою та молодшою. Та в Мережі все ж можна знайти її світлини без макіяжу.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.