Аліна Гросу, Тіна Кароль, Тоня Паперна та інші: у кого з українських зірок були стосунки з росіянами

До недавнього часу багато українських зірок будували свою кар'єру та особисте життя не тільки в рідній Україні, але і в сусідніх державах. Катерина Кузнецова та Тоня Паперна навіть одружились з росіянами

Кохання не знає кордонів. Українські зірки не одноразово підтверджували цей факт своїми романтичними стосунками з чоловіками з інших країн.

Аліна Гросу та Роман Полянський

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Співачка Аліна Гросу у 2019 році мала досить тривалі стосунки з російським актором та режисером Романом Полянським. Останній брав участь в українсько-російських проєктах, тому багато часу проводив в Києві. Аліна не раз згадувала, що її коханий появився в потрібний для дівчини час, адже вона не могла зібратись з думками після болісного розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим. Але роман української співачки в Полянським теж був нетривалим, адже після 24 лютого 2022 року чоловік просто втік в росію й обірвав всі зв’язки з Аліною.

 Катерина Кузнєцова та Максим Аплін

 Катерина Кузнєцова та Максим Аплін
Катерина Кузнєцова та Максим Аплін

Красуня акторка, яка відома більшості українців за московським серіалом “Кухня”, має українські корені, адже народжена в Києві. Дівчина вирішила будувати кар’єру та особисте життя в сусідній державі, і це їй добре вдавалось. У 2018 році Катерина зустріла свого коханого з російським паспортом. Максим та Катерина наразі проживають разом в Іспанії та активно підтримують Україну, беруть участь в благодійних зборах. Коханий акторки, до речі, відверто засуджує дії своєї батьківщини.

Тіна Кароль та Кирило Туриченко

Тіна Кароль та Кирило Туриченко
Тіна Кароль та Кирило Туриченко

Одесит Кирил Туриченко вже давно проживає в росії та, за чутками, навіть отримав російський паспорт. Він співає в популярній групі Іванушки International та ніколи не згадує нині про своє українське громадянство. А ще майже двадцять років тому він був закоханий в Тіну Кароль. Пара познайомилась на фестивалі “Чорноморські ігри” в Каховці. Тоді між ними виникли певні почуття, які розгорілись з новою силою вже у 2006 році під час відбору на “Євробачення”. Тоді Тіна та Кирило проживали разом в одному будинку.

Тоня Паперна та Володимир Яглич

Тоня Паперна та Володимир Яглич
Тоня Паперна та Володимир Яглич

Старша донька Ольги Сумської наразі проживає в росії та за півтора роки не розповіла про свою позицію стосовно подій, що розвиваються в Україні. Однак світлини зі свого активного та багато життя в москві регулярно з’являються на інстаграм сторінці дівчини. Вона щаслива дружина відомого російського актора Володимир Яглича. Сімейна пара виховує двох діток.

Популярне

Схожі статті

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.