Подруга Тіни Кароль Юлія Саніна кардинально змінила образ і стала блондинкою з каре: на рок-діву вже не тягне

Солістка рок-гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна не любить експериментувати із зовнішністю і багато років являється темноволосою брюнеткою. Та на сцені зірка приміряє різноманітні образи.

Юлія Саніна – відома українська співачка, солістка гурту “The Hardkiss” і справжня рок-діва. Жінка має неймовірно сильний голос і талант до написання текстів та музики до власних пісень. У звичайному житті Юлія спокійна та розмірена жінка, мама і дружина. Саніна не любить експериментувати із зовнішністю і вже багато років не змінює імідж довговолосої брюнетки.

Та на сцені Юлія Саніна перевтілюється у різноманітні образи. Співачка не лише любить яскравий макіяж, ексцентричні наряди, а й любить приміряти різні зачіски.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Саніна показала кадр із власного концерту, де здивувала публіку зовнішнім виглядом. Так, на сцені рок діва була з незвичною зачіскою: блондинка з каре.

Подруга Тіни Кароль Юлія Саніна кардинально змінила образ і стала блондинкою з каре
Подруга Тіни Кароль Юлія Саніна кардинально змінила образ і стала блондинкою з каре

Співачка виглядала незвично, але їй дуже пасує такий образ. Звісно, Саніна не обрізала і не фарбувала своє волосся. На сцені співачка вийшла у перуці.

До слова, Юлія часто любить приміряти образи зі світлим кольором волосся та яскравим макіяжем. Також співачка часто приміряє різні незвичні аксесуари та нестандартні сукні і костюми. Створювати ці образи співачці допомагає стиліст Слава Чайка.

Юлія Саніна показала, як виглядає без перуки
Подруга Тіни Кароль Юлія Саніна кардинально змінила образ і стала блондинкою з каре

Нагадаємо, рок-діву Юлію Саніну часто асоціюють з ніжною та витонченою співачкою Тіною Кароль. Справа в тому, що артистки близькі подруги і навіть мають одну спільну пісню “Вільна”, яка стала справжнім хітом і принесла їм перемогу в одній з номінацій премії Yuna.

Тіна Кароль і Юлія Саніна
Тіна Кароль і Юлія Саніна

Також публіці запам’ятався неймовірний танець подруг на проєкті “Танці з зірками”. Тоді Саніна була учасницею шоу, а Тіна – ведучою. Співачки станцювали у спільному номері разом і вразили не лише глядачів, а й суддів проєкту. Тоді Тіна не змогла втримати об’єктивність і відкрито вболівала за подругу і підтримувала її в танцювальному шоу.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.