Мітить на місце Примадонни? Тіна Кароль наздоганяє Пугачову за кількістю “коханців”: Балан, Салем, Жук та інші

Уперше Тіна Кароль й Алла Пугачова зустрілися 2005 року на пісенному конкурсі "Нова хвиля" в Юрмалі. Відтоді українська співачка весь час рухалася у бік високого звання Примадонна. А ще нічим не поступалася А.Б. за кількістю закоханих прихильників.

Алла Пугачова

Зірка лише офіційно мала п’ятьох чоловіків. Четвертий з них Філіп Кіркоров колись пригадував, що коли вони з Аллою Борисівною прийшли до загсу розписуватися, з’ясувалося, що всі сторінки в паспорті жінки вже зайняті. То штамп про черговий шлюб поставили на сторінку “Діти”.

Алла Пугачова благословляє Тіну Кароль на шоубіз. 2005 рік

Зважаючи на чималу різницю у віці між подружжям, подібна обставина стала знаковою – Пугачова неначе усиновила Філю. Недарма ж подейкували, що А.Б. колись носила його на руках у пелюшках. Кожен наступний шлюб Примадонни виявлявся тривалішим за попередній, тож переможцем у цій шлюбній гонитві є Максим Галкін, з яким Алла Борисівна разом уже 13 років поспіль.

Тіна Кароль

На перший погляд, здається, що в житті співачки був лише один чоловік. Це тато первістка Тіни Євген Огір. На жаль, сімейна ідилія тривала всього 5 років. У 2013 році чоловіка не стало через онкологічне захворювання.

Тіна Кароль та Євген Огір

Після того Тіна Кароль заміж більше не виходила й підтримувала імідж самотньої діви. Та чи так це насправді?

Тіна Кароль з Даном Баланом

Найгучнішим романом співачки можна назвати стосунки з молдавським виконавцем Даном Баланом, які розвивалися в прямому ефірі у рамках шоу “Голос країни”. Дан упадав довкола Тіни в кожному випуску, а вона милостиво дозволяла йому це робити.

Тіна Кароль із Даніелем Салемом

Поступово пристрасті дійшли такого стану, що в роман між зірками повірили навіть найбільші скептики. Знаменитості обнімалися, цілувалися, співали в один мікрофон і навіть приймали на сцені маму Балана, яка мала стати свекрухою Тіни.

Тіна Кароль з Дмитром Жуком

Заради неземної краси Тіни ведучий Даніель Салем навіть покинув дружину, з якою прожив 17 років. Згодом пішли чутки про близькі стосунки співачки з хореографом Дмитром Жуком, який з легкої руки української Примадонни раптово заспівав, причому дуетом з Кароль.

Тіна Кароль з Антоном Поповим

Нині широкий загал обговорює кандидатуру бас-гітариста Антона Попова, який співпрацює з Тіною 12 років поспіль. Як бачимо, чоловіків в орбіті Тіни Кароль нічим не менше, аніж у старшої колеги по сцені Алли Пугачової.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.