Ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс відпрацювала святковий ефір після важкої травми руки та обличчя (ФОТО)

Популярна ведуча ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс відповідально ставиться до своєї роботи. Попри сильний біль та синці на обличчі, вона все ж таки провела святковий ефір

Талановита та завжди радісна телеведуча каналу “1+1” Неля Шовкопляс заряджає з екрана оптимізмом на цілий день. Не втратила вона його й навіть після болісної пригоди, що сталась з нею на днях. Ще вчора Неля Шовкопляс вітала всіх з Днем Прапора та ділилась з колегами болісними відчуттями після невдалого катання на велосипеді, а сьогодні дівчина сяє на екрані та вітає всіх уже з Днем Незалежності України.

Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс отримала вивих руки під час відпочинку

Зірка, разом з чоловіком та дітьми, вирішила поїздити на велосипедах. Одягати шолом Неля не схотіла, адже тоді виглядала б не такою красивою. Хоча чоловік і просив її думати про безпеку, а не про зовнішній вигляд.

Під час спуску з гірки Шовкопляс невірно загальмувала. Вона досить сильно зажала передні гальма, через що просто перелетіла через кермо велосипеда. Швидкість була чималенька, тому результат – гіпс на руці та численні синці на обличчі. В лікарні Неля отримала першу медичну допомогу та пробула декілька днів, відпочиваючи.

Дівчина стверджує, що такий досвід навчить її в майбутньому обачніше ставитися до екстремального спорту та завжди одягати шолом.

Неля Шовкопляс вітає з Днем Незалежності України
Неля Шовкопляс вітає з Днем Незалежності України

Попри біль та втому, пережитий стрес та понівечене обличчя, Неля Шовкопляс все ж вийшла в прямий ефір телеканалу “1+1”  та провела, разом з колегами, програму до Дня Незалежності – “Незалежність. Хоробрі серця”.

Майстри телеканалу зробили все можливе, щоб телеведуча відчувала себе впевненою та красивою протягом ефіру.

Неля Шовкопляс, на своєму прикладі, показує, що будь-яка проблема може стати посильною, якщо попереду є ціль. Головне бажання!

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.