Тото Кутуньо в серцях українців навічно. Камалія пригадала свій дует зі співаком: співали пісню “Soli” (Відео)

Тото Кутуньо запам'ятався видатними піснями, що лунали на мелодійній італійській мові. Його музика буде жити вічно, його твори продовжуватимуть надихати багатьох людей

Відомий співак та композитор, Тото Кутуньо, досить часто відвідував Україну з концертами. Глядачі любили імпозантного італійця, його тембр, манірність, чуйність. Деякі зірки віддали б все, аби заспівати з видатним Тото на одній сцені. Молодій 20-ти річній Камалії вдалось буквально доторкнутись до легенди.

Камалія показала архівне відео з Тото Кутуньо
Камалія показала архівне відео з Тото Кутуньо

Камалія показала архівне відео з Тото Кутуньо

Українська співачка Камалія зізналась, що виросла на музиці маестро. Пісні, які співали Джо Дассен та Челентано, попали дівчині в самісіньке серце. Вона навіть не могла уявити, що зможе заспівати з Тото Кутуньо на одній сцені.

Але мрії здійснюються. У 2007 році два артисти виконували легендарну композицію “Soli”. На відео, що Камалія виставила в себе на інстаграм сторінці, видно як захоплено дивиться на біляву красуню італійський красень Тото Кутуньо.

 

“Я вічно шануватиму пам’ять Тото Кутуньо, а його пісні завжди будуть займати особливе місце в моєму серці. R.I.P Маестро”

Саме такими словами підписала Камалія своє архівне відео, яке так береже вже понад 16 років.

Через 10 років після дивовижного дуету, Камалія знову прийшла на концерт виконавця та цього разу змогла поспілкуватись з ним за лаштунками. Здивуванню дівчини не було меж, коли Тото впізнав співачку та пригадав їх дует.

В коментарях шанувальники теж висловили свої співчуття, щодо смерті італійського виконавця та поета. Але водночас і підмітили, як Тото Кутуньо не міг відвести від Камалії очей.

Камалія та Тото Кутуньо
Камалія та Тото Кутуньо

Тото Кутуньо прожив дивовижне життя, сповнене музики та кохання. Італійському виконавцю було 80 років. Він назавжди залишиться в історії світової музики.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.