Велетень Кличко хотів одружитись із Дюймовочкою: як виглядає колишня американка-наречена боксера. Фото пари

Ця дивна пара з різницею у зрості в 45 см довго радувала шанувальників подробицями романтичних стосунків. За 9 років Володимир Кличко і Хейден Панеттьєрі встигли народити дитину. От тільки на весільний рушник так і не спромоглися стати.

Український боксер й американська актриса познайомилися 2009 року на вечірці у друзів. Вони відразу відчули симпатію один до одного. За місяць Володимир й Хейден вже стали парою, всюди з’являючись разом. Їх охрестили манюнею та гігантом, та закоханим було байдуже.

Звісно, бути весь час разом не вдавалося. Кличко мав тренуватися на базі, а Панеттьєрі відвідувати знімальний майданчик. Тож життя через океан не заладилося. Навесні 2011 року було прийнято спільне рішення розстатися.

Володимир Кличко і Хейден Панеттьєрі 9 років були разом

Хейден устигла закрутити роман з відомим бейсболістом Скотті Макнайтом. Володимир теж часу дарма не гаяв, зустрічаючись із моделями. А 2013 року старе кохання спалахнуло з новою силою. Пара приголомшила широкий загал новиною про заручини.

Актриса хвалилася каблучкою вартістю в пів мільйона доларів. Весілля планували відгуляти в Києві на День Незалежності 2014. Але з’ясувалося, що наречена вагітна, тому шлюбні урочистості відклали до народження дитинки. 9 грудня молодичка подарувала Кличку донечку, яку назвали Кая-Євдокія.

Хейден від нареченого отримала каблучку вартістю 500 тис.дол.

Хейден страждала від сильної післяпологової депресії, оскільки набрала зайву вагу, тож Володимиру довелося забрати дитину й відвезти її до Києва. За пів року молоду маму побачили на побаченні з іншим. Стало зрозумілим, що сімейної ідилії шанувальники двох знаменитостей уже не дочекаються.

2014 року закохані стали батьками донечки

До 2018 року Володимира з Хейден і Клавдією ще можна було побачити разом. Та погані звички далися взнаки. Кличко не міг з цим миритися. Тож добився одноосібної опіки над донечкою, і Панеттьєрі, усвідомлюючи, що хорошої мами з неї не вийшло, підписала всі папери.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.