Марічка Падалко спробувала перевершити Зеленську своєю вишиванкою: сорочка трендова, але до Першої леді далеко

Одягтися правильно, відповідно до заходу, у якому збираєшся брати участь — важлива частина життя публічної людини. Як з цим справляються деякі відомі та впливові жінки нашої країни, спробуємо розібратися.

Ціла армія дизайнерів та стилістів дають поради високопосадовцям та їхнім дружинам, зіркам естради та телебачення з підбору костюма або сукні, колірної естетики всього одягу (сорочки, краватки, туфель, носової хустки), уміння «сидіти» в костюмі. Але, разом з тим, важливо, щоб особистість сама мала добрий смак.

Неможливо уявити, щоб хтось з них на офіційне святкування державних свят вбрався у щось строкате, різноколірне та декольтоване.

Олена Зеленська

Дружина Президента України Олена Зеленська завжди вражала елегантністю, вишуканістю, стриманістю та коштовністю свого вбрання.

Цього року на святкування Дня Незалежності пані Олена перевершила всі очікування. Вона вбралась у чорні штани вільного крою та білу святкову сорочку від Gunia Project з відкладним коміром та довгими пишними рукавами з високими манжетами. Увагу привернула до себе вишивка тризубу білим шовком по білому полотну. Вбрання доповнила нитка намиста з білих перлин.

А днем раніше Перша леді привітала співгромадян з Днем національного прапора, вбравшись у надзвичайно цікаву вишиванку: по білому полотну майстри вишили чорно кольорові великі троянди симетрично розташовані по пишних рукавах та справа на груді. Комірець сорочки обшитий тонким мереживом, доповненням до образу також була нитка білих перлин та тонкий золотий ціпок.

Олена Зеленська вітає співгромадян зі святом
Олена Зеленська вітає співгромадян зі святом

Марічка Падалко

Відома українська телеведуча Марічка Падалко у своєму Інстаграмі також вітала українців з Днем Незалежності у незвичній вишиванці. Колір її досить довгої сорочки — молочний, по рукавах та на груді вишиті золотом колоски. Підтримує цю кольорову гаму ремінь з “золотою” пряжкою.

Привертають до себе увагу красиві рукави з зав’язками з китичками на зап’ясті та в унісон з ними шнурівка на груді.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.