Донька Алли Пугачової Ліза Галкіна витягнулася й погарнішала: чи схожа дівчинка на старшу сестру Орбакайте

Близнята Ліза й Гаррі Галкіни підростають. Зокрема, молодша донька Алли Пугачової колись не дотягувалася до дверної ручки. Тепер же давно переросла цей орієнтир.

Коли в Ізраїлі стало надто спекотно, Алла Пугачова зібрала молодших дітей і відбула до Юрмали. Там родина поселилася в шикарному котеджі, в якому й раніше зупинялися. В цьому можна переконатися, поглянувши на дві світлини Лізи, зроблені з інтервалом у 7 років.

Ліза Галкіна 7 років тому і зараз

Колись дівчинка ледве сягала дверної ручки, а нині вже стала зовсім велика. До 4 класу Ліза з братом підуть в Ізраїлі, а поки насолоджуються прохолодою Ризького узбережжя. Коли прихильники родини Пугчової-Галкіна побачили світлину молодшої доньки А.Б., то почали жваво висловлюватися з приводу схожості дитини з іншими членами родини.

Крістіна Орбакайте в фільмі Опудало і її молодша сестра Ліза

Частина коментаторів перебуває в захопленні від краси дівчинки. Інші пишуть, що звичайна дитина. Комусь видалося, що Ліза підросла й все більше нагадує зовні старшу сестру Крістіну. Та знайшлися й такі, що зауважили:

“Ліза – дівчинка красива, а Крістіна була така, як усі”.

Ще хтось запропонував порівняти дитячі світлини Христі з Лізою, зокрема, там, де вона грала у фільмі “Опудало”. Новий виток бесіді задало порівняння з Примадонною:

“Не бачу, що вона схожа на Крістіну. Більше нагадує Аллу Пугачову”.

Комусь конче не сподобалося, що в дівчинки забирають дитинство, постійно виставляючи її напоказ:

“Дівчинка як дівчинка. Не схожа ні на кого з цієї сімейки. Шкода, що її щодня викладають в мережу. У дитини має бути дитинство”.

Ліза та її мама Алла Борисівна замолоду

Отже, з’явилася нова теза – не схожа ні на кого. Але всі фоловери виявилися одностайними у висновку: мине буквально кілька років і пороги будинку Алли Борисівни почнуть оббивати наречені, від яких у Лізи відбою не буде. Якщо пригадати підлітковий вік Крістіни і її шкільний роман із Володею Пресняковим, то Пугачовій із Галкіним слід запасатися валеріаною завчасно.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.