Білявка у декольтованому жилеті: Тіна Кароль показала нову фотосесію. Аж дихання перехоплює від смаку та стилю

Іноді зустрічаються висловлювання дизайнерів та стилістів з приводу того, що ментальність та культура деяких публічних осіб зводить нанівець зусилля професіоналів створити їхній імідж. Але це не про Тіну Кароль.

Зірка естради Тіна Кароль серед багатьох своїх колег завжди вигідно відрізняється своєю елегантністю та вишуканістю, можливо тому, що розуміє необхідність тримати високу планку своєї зовнішності відповідно до рівня, якого досягла у творчості та популярності. Кожна фотосесія, яку демонструє співачка своїм шанувальникам, свідчить про це.

“Ікона стилю”

Днями  на сторінці в Інстаграмі Кароль знову влаштувала справжній фурор серією світлин у притаманному їй образі елегантної жінки. Своїм шикарним образом у білому вона знову розбурхала поціновувачів не тільки свого таланту, а й краси та стилю.

У білому костюмі з вільними штанами та глибоко декалькованому жилеті, вдало доповненому ниткою білих перлин з кулоном на шиї та перлинами у вухах, вона викликала шквал емоцій в інтернет-мережі.

“Шикарна”, “жіноча”, “неймовірна” – такими епітетами нагородили шанувальники свою улюбленицю.

“Повітря мене покинуло”,- пише один. ” Щелепа впала”,- коментує інший. А хтось зізнається: “Я — на колінах”.

Дехто вважає такий стиль діловим, але занадто глибоке декольте навряд чи дає можливість так вважати.

Втім, здається, наша зірка по праву претендує на звання “ікони стилю” українців.

До того ж сама співачка прокоментувала свою фотосесію словами:

“Випробування даються тим, хто в змозі їх подолати. Ми подолаємо все й досягнемо омріяної Перемоги !”

Такий її коментар сам по собі відгукується сьогодні у серцях українців, тому що ми й справді зараз, як ніколи, “об’єднані своєю силою і вірою”, а образ прекрасної жінки у білому підкреслює це.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.