Зірковий батько міцно тримає донечку, але головою донизу: Андре Тан показав фото з Дня народження своєї дитини

Багато публічних людей із задоволення діляться дрібнішими подробицями життя свого та своїх близьких, а інші тримають особистий простір якомога далі від сторонніх очей та вкрай рідко дозволяють туди зазирнути.

Відомий український дизайнер одягу Андре Тан як раз з тих, хто з радістю ділиться новинами про свої професійні справи, а от стосовно свого особистого життя говорити особливо не бажає.

Але й він інколи дає можливість побачити себе не як професіонала, а як людину та люблячого батька.

Так днями він виклав на своїй сторінці зворушливі світлини спілкування зі своєю донечкою. Що правда й цього разу залишився вірним собі та обличчя дівчинки ретельно приховав, знявши її у такому ракурсі, в якому його не можливо роздивитися.

З усім тим, фото дають уяву, наскільки цим двом добре поряд одним з одним.

Батько, як свідчать світлини, святкує восьмий День народження своєї дівчинки, а коментар, який зробив Андре не залишають сумнівів в тому, наскільки дитина важлива для зіркового дизайнера.

Відомо, що до 2021 року родина Андре Тана існувала разом, а його доньку звуть Софійка.

Та у травні того року через професійні амбіції дружини підприємиці Аліни Харечко, за словами дизайнера, пара оголосила про розлучення.

Втім, як бачимо, розлучення з дружиною не заважає тісному спілкуванню кровно рідних людей: доньки та батька.

Судячи з фото, вони чудово відсвяткували День народження: гуляли вулицями міста, їли святковий тортик, на якому спочатку, як заведено горіло 8 свічок, гралися та веселилися.

Софійка отримала подарунки, але, здається головний подарунок все ж таки отримав батько:

“Ти саме той подарунок життя, який я буду берегти вічність!”,- написав Тан, у коментарі до фото.

Інтернет мережа схвально відреагувала з приводу такої фотосесії багатьма побажаннями здоров’я та щастя улюбленці зіркового батька.

 

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.