Чорно-біла сімейна ідилія: Володимир Дантес зачарував романтичними світлинами з Дашею Кацуріною (ФОТО)

Відомий український шоумен і співак Володимир Дантес показав милі сімейні фотографії зі своєю коханою дівчиною Дашею Кацуріною. Як виглядає зіркова пара?

Володимир Дантес, відомий український шоумен і співак, раніше довгий час перебував у стосунках із Надією Дорофєєвою. Їхній шлюб розпався навесні минулого року, але невдовзі знаменитість закрутив роман із Дашею Кацуріною, рестораторкою та дизайнеркою, з якою Дантес і його ексдружина раніше товаришували сім’ями.

Тепер за новими стосунками шоумена спостерігає чи не вся країна. Володимир Дантес і Даша Кацуріна щасливі разом, а їхні стосунки, хоча про них відомо мало, виглядають здоровими та гармонійними. Так, наприклад, нещодавно знаменитість вкотре довів, що поруч із Дашею Кацуріною він почувається дуже добре.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна показались на свіжому романтичному фото
Володимир Дантес і Даша Кацуріна показались на свіжому романтичному фото

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Володимир Дантес розмістив свіжу фотографію зі своєю дівчиною Дашею Кацуріною. На чорно-білій світлині зіркова пара ніжно обіймається, шоумен сміється, а його кохана милується своїм обранцем. Такою простою фотографією знаменитостям вдалось передати багато позитиву своїм шанувальникам.

Шанувальники зіркової пари у коментарях до нової публікації Володимира Дантеса висловили своє захоплення картиною. Користувачі мережі зазначили, що вони впевнені – знаменитості були створені одне для одного. Крім того, підписники Дантеса зауважили, що нова світлина, на якій зображені закохані, виглядає доволі стильно.

Володимир Дантес опублікував свіжу фотографію зі своєю дівчиною Дашею Кацуріною
Володимир Дантес опублікував свіжу фотографію зі своєю дівчиною Дашею Кацуріною

Нагадаємо, що зіркова пара перебуває у стосунках вже понад рік. Спершу Володимир Дантес підтримував свою подругу після розлучення, вони багато часу проводили разом. Пізніше між ними виникла симпатія, тому вони почали роман.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.