Скільки онуків у третього президента Віктора Ющенка: де нині перебувають діти і як виглядають

Третій президент України Віктор Ющенко має п'ятьох дітей і п'ятьох онуків. Поки що нащадків Віктору Андрійовичу подарували лише двоє старших дітей – Віталіна та Андрій.

Троє молодших дітей від другого шлюбу з Катериною Чумаченко наразі віддають перевагу навчанню. Найстаршій доньці Віктора Ющенка Віталіні минуло 43 роки. Жінка має двох донечок Андріану та Ярину-Домініку й сина Віктора.

Віктор Ющенко з Вітею та Андріаною

З нагоди Дня Незалежності 24 серпня донька президента пригадала, як у родині це свято відзначали 2 роки тому, коли ще Київ не піддавався постійним бомбардуванням. Андріана й Віктор-молодший тоді весело щебетали з дідусем.

Віктор Ющенко з Вітею

18-річний Вітя вже майже догнав у зрості Віктора Андрійовича, витягнувшись до 183 см. Юнак надзвичайно здивував родину поверненням до України з Канади, куди його відправили на навчання.

Найстарша онука Віктора Андрійовича Домініка

Старшій доньці Віталіни вже 22 роки. Домініка з’явилася на світ у цивільному шлюбі. В Інстаграмі можна дізнатися, що дівчина є моделлю, актрисою та співачкою. Але освіту в університеті Шевченка все ж здобуває юридичну.

Московська онука Варвара

Є у пана президента ще й 13-річна онука Варвара. Її народила сестра Маші Єфросиніної Ліза, коли була заміжня за сином Ющенка Андрієм. На жаль, голубки розсталися, і жіночка вивезла доньку за межі України. У березні Ліза Ющенко поділилася світлинами з дня народження Варі. З’ясувалося, що гості запалювали цього дня в московському клубі.

Найменший онук Андрійко

Найменшому онучку Віктора Ющенка днями минув рік. Дитя подарувала сину президента нинішня дружина Олена. Вона ж похвалилася в мережі святковими світлинами маленького Андрійка. Схоже, що родина нині перебуває у Карпатах, адже у Віктора Андрійовича там є будинок. Коли почалося повномасштабне вторгнення росіян, невістка Віктора Андрійовича перебувала на 5 місяці вагітності, але втікати з України категорично не погодилася.

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.