76-річна Ротару вперше за півтора року показала своє фото: сивину ховає під хусткою, зморшки – під окулярами

Легендарна українська артистка вперше за всю повномасштабну війну показала, як виглядає. Знаменитість опублікувала своє селфі, яке зробила на тлі красивого краєвиду

Відома українська співачка Софія Ротару після початку повномасштабної війни буквально зникла з соціальних мереж. Знаменитість не ділилась новими публікаціями та не розповідала на загал про власну думку щодо кривавих дій росії на території її рідної країни. Час від часу артистка публікувала щемливі фото зруйнованих українських міст у дні, коли армія рф завдавала ударів.

Втім, нещодавно Софія Ротару нарешті показала своїм шанувальникам, як вона виглядає зараз. Артистка вийшла на зв’язок із підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Відома українська співачка привітала свого єдиного сина Руслана з днем його народження та показала їхню спільну фотографію, на якій вони позують на тлі неймовірного краєвиду.

Софія Ротару з самого початку повномасштабної війни майже не виходила на зв'язок із фанатами
Софія Ротару з самого початку повномасштабної війни майже не виходила на зв’язок із фанатами

Так, на своїй Інстаграм-сторінці Софія Ротару розмістила фотографію у компанії свого сина Руслана Євдокименка. На селфі зіркова мама та син позували на тлі яскравого літнього поля. В руках Софія Ротару тримала жовтогарячий соняшник, а її нащадок щиро усміхався на камеру. Неможливо не помітити й усмішку самої артистки. Софія Ротару щаслива бути поруч із сином.

На фотографії син Софії Ротару був одягнений у сіру футболку та солом’яний капелюх, а на його очах були чорні окуляри. Мати знаменитості одягнула світлий одяг, але хусткою та сонячними окулярами майже повністю закрила своє обличчя. Ймовірно, зірка не хотіла обгоріти під літнім сонцем у чистому полі.

Софія Ротару вперше за повномасштабну війну показала, як виглядає насправді
Софія Ротару вперше за повномасштабну війну показала, як виглядає насправді

В описі до нової фотографії Софія Ротару привітала свого єдиного сина Руслана Євдокименка з днем його народження. Як і завжди, артистка вирішила обмежитись лише кількома словами та не говорила на публіку багато зайвого.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.