Алла Мазур замилувала мережу світлиною єдиного сина у вишиванці: маленький козачок з маминими бездонними очима

Як часто ви переглядаєте сімейні альбоми зі світлинами? У багатьох з нас на це, як правило, не вистачає часу, але приходить момент, коли так хочеться побачити, як дорослішали діти та як вони змінювались.

Відома телеведуча Алла Мазур не з тих, хто впускає у своє життя сторонніх людей, але іноді й вона дозволяє познайомитися з близькими та дорогими їй людьми.

Сімейні світлини

В одному з інтерв’ю пані Алла показала архівні фото з сімейного альбому. На них її батьки та маленький син Артем.

На одній з них синок ще зовсім малий на відпочинку у Болгарії, а на іншій він йде у перший клас. Поряд з ним, проводжальники: бабуся з дідусем та мама Алла. Вся родина одягнута у яскраві вишиванки, але у новоспеченого першокласника вона відрізняється від інших. Блакитного кольору вишиваночка дуже пасує його таким виразним оченятам.

А ось на вигляд хлопцю років 10-11. Він несеться на самокаті, аж волосся дибки. До речі, стрибками на трюковому самокаті він займається вже тривалий час.

Час швидко минає, і ось на наступному фото Артем вже підліток стоїть поряд з мамою біля гвинтокрила. Він виріс, але все ще дитина.

Архівні фото Алли Мазур

Зараз він вже п’ятнадцятирічний хлопчина. На жаль сьогоднішнього сина Мазур ми не бачимо, тому що, за словами Алли, син не любить фотографуватися.

Алла поважає думку сина, тому не наполягає й не примушує його робити це. Вона розуміє проблеми підліткової психіки, розуміє, що у хлопця зараз відбувається усвідомлення власної особистості та певною мірою віддалення від батьків.

Іноді мама з хлопцем сперечаються, як зізналася телеведуча. Та це нормально, вважає вона, бо, як кажуть: “істина народжується у суперечці” Алла впевнена, що така позиція точно з часом мине. Та вже й зараз хлопець іноді із задоволенням переглядає давні світлини своєї родини.

Пані Алла безперечно права, коли закликає частіше робити сімейні світлини та дзвонити батькам.