Від провідниці до супер-зірки: як змінювався образ улюблениці мільйонів українців Вєрки Сердючки за 30 років

Сьогодні Вєрка Сердючка популярна співачка, яку знають в Україні та за кордоном. Але ще 30 років тому молодий гуморист Андрій Данилко й уявити не міг, як вигаданий образ змінить його життя

В 1993 році Вєрка Сердючка вперше вийшла на сцену в якості стендап-коміка. Глядачі побачили кумедну жінку з пишним бюстом та уніформою провідниці. Піджак в паєтках на довгий час стане улюбленим одягом артистки. Але фішкою залишатиметься беретик. Такою майбутню зірку бачитимуть не лише в театрах.

Вєрка Сердючка
Вєрка Сердючка

Образ Вєрки Сердючки зазнав змін протягом 30 років

В 1997 році на екрани вийшов проєкт “СВ-шоу”.  Це був самий пік популярності відвертою та трішки наглої провідниці. Вєрка Сердючка запрошувала до себе в уявний потяг популярних українських зірок. Вони розповідали про свої плани на майбутнє, ділились потаємними бажаннями. А жовте боа стало головною фішкою образу простої провідниці.

Вєрка Сердючка
Вєрка Сердючка

Паралельно з телевізійним шоу Андрій Данилко вирішив випробувати свій образ в музичній сфері.

Вєрка Сердючка
Вєрка Сердючка

Він сам писав пісні та музику для Вєрки та в 1998 році випускає свій перший альбом під назвою “Я рождена для любви”. На цьому етапі кумедний беретик зірка замінює на інший аксесуар – велику квітку. Міні-юбки та різноманітні блискітки все ж залишаються в гардеробі співачки.

Вєрка Сердючка
Вєрка Сердючка

Поступово репертуар зірки змінюється і Вєрку частіше можна зустріти в українських сукнях. Раптово Андрій Данилко вирішує доповнити образ самостійної Сердючки сценічною “мамою”.

Вєрка Сердючка
Вєрка Сердючка

У 2007 році команда Вєрки вирішує штурмувати Європу та проходить відбір на “Євробачення” із піснею Dancing Lasha Tumbai.

Вєрка Сердючка
Вєрка Сердючка

Приголомшений глядач не очікував такого шоу. Вєрка Сердючка танцювала в блискучих костюмах, а на голові майоріла велика срібна зірка. Тоді артистка змогла посісти друге місце та конкурсі.

За тридцять років Вєрка Сердючка все ж змінилась. З простою неоковирної провідниці, яка одягала жовте боа і коротеньку спідницю, до дорогої блискучої зірки, що світить слухачам і нині.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.