Офіційний статус: Андрій Хветкевич з Холостячки-2 показав, як минула вечірка з нагоди 35-річчя його чоловіка

Відомий український бізнесмен Андрій Хветкевич, який нині разом зі своїм чоловіком Феліпе живе за кордоном, показав, як вони відзначили його день народження

Андрій Хветкевич здобув особливу популярність після участі в телепроєкті “Холостячка-2” зі Златою Огнєвіч. Знаменитість боровся за серце української красуні, втім врешті вибув з телешоу. Пізніше з’ясувалось, що у Задворного є кохана людина – він зустрічався з Феліпе, бойфрендом-філіпінцем. Зіркова була разом і до рішення чоловіка піти на реаліті-шоу, а ось після того, як він вибув, закохані поновили свої стосунки.

Пізніше Андрій Хветкевич зробив пропозицію своєму коханому та вони відгуляли помпезне весілля. До слова, на свято вони запросили і Злату Огнєвіч. Хай там як, але тепер зіркова пара в офіційному статусі проводить разом дуже багато часу. День народження Феліпе подружжя відзначило також виключно вдвох. Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомив Андрій Хветкевич.

Чоловік опублікував у своєму Інстаграм-блозі серію фотографій з люксового готелю. На світлинах знаменитість показав, як вони з чоловіком відзначили його день народження. Зіркова пара не запрошувала на святкування друзів, адже важливий день вирішили присвятити одне одному. Андрій Хветкевич влаштував коханому чоловіку романтичний сюрприз.

Андрій Хветкевич показав, як вони з чоловіком Феліпе відсвяткували його день народження
Андрій Хветкевич показав, як вони з чоловіком Феліпе відсвяткували його день народження
Андрій Хветкевич показав, як вони з чоловіком Феліпе відсвяткували його день народження
Андрій Хветкевич показав, як вони з чоловіком Феліпе відсвяткували його день народження

На фотографіях видно, що знаменитості чудово провели час удвох. Андрій Хветкевич привів свого чоловіка у люксовий номер у вишуканому готелі. Там знаменитості випили ігристого та насолодились компанією одне одного. Окремої уваги заслуговує фото подружжя у ванній – Хветкевич вирішив додати світлині гумору та одягнув чорні окуляри для читання журналу.

Загалом на опублікованих фотографіях неозброєним оком можна помітити гармонію, що панує між двома закоханими. Андрій Хветкевич та його чоловік Феліпе почуваються щасливими поруч один з одним. Навіть у день народження знаменитості не захотіли влаштовувати вечірок та залишились вдвох.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.