Харизма – це спадковість: журналістка Фреймут показала, як виглядає її молодша сестра у реальному житті (ФОТО)

Відома українська журналістка Ольга Фреймут показала свою молодшу сестру. Зіркова родичка доволі схожа на свою зіркову сестру, втім вона має свою особливу харизму

Ольга Фреймут, відома українська телеведуча та журналістка, давно здобула шалену популярність на вітчизняному телебаченні. Знаменитість починала свою кар’єру багато років тому, а після початку повномасштабної війни переїхала жити до Великобританії, де влаштувалась на посаду журналістки відомого видання Sunday Expres.

Крім того, артистка веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість час від часу ділиться свіжими фотографіями та новинами зі свого життя. Так, наприклад, відома українська журналістка цього разу опублікувала на своїй Інстаграм-сторінці фотографію зі своєю молодшою сестрою Юлією.

Ольга Фреймут показала спільну фотографію зі своєю молодшою сестрою Юлією
Ольга Фреймут показала спільну фотографію зі своєю молодшою сестрою Юлією

Журналістка продемонструвала, як вони з сестрою виглядають. Родичка відомої української ведучої має схожі зі своєю сестрою зовнішні риси. Так, у Юлії та Ольги схожа форма обличчя, майже однакові очі та схожі вуста. Втім, сестра зірки шоу “Ревізор” має власну особливу харизму, яку неможливо не помітити.

Крім того, сестра Ольги Фреймут має дещо нижчий зріст, ніж у своєї популярної родички. Свою витончену статуру Юлія Фреймут підкреслила красивою чорною сукнею на тонких чорних бретельках. До слова, волосся зіркової сестри дещо темнішого відтінку – не світлого білявого, як у журналістки, а темно-русого.

Ольга Фреймут показала спільну фотографію зі своєю молодшою сестрою Юлією
Ольга Фреймут показала спільну фотографію зі своєю молодшою сестрою Юлією

Відома українська журналістка опублікувала світлину зі своєю молодшою сестрою не просто так. Знаменитість привітала родичку з днем її народження, яке вона відзначала днями. В описі до фотографій зірка зазначила, що в неї найкраща сестра, яку вона дуже цінує.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.