Богдан Ступка прожив в одному шлюбі все життя: син Остап й онук Дмитро не успадкували вірності глави родини

Династія акторів Ступок налічує вже три покоління. Та якщо з творчою складовою у чоловіків усе гаразд, то особисте життя задалося виключно в Богдана Сильвестровича. Син й онук не знайшли одну-єдину на все життя.

Богдан Ступка

27 серпня родина Ступок відзначала 82 роки з дня народження видатного українського актора. Богдан Сильвестрович усього місяць не дожив до 71-річчя. Чоловік за життя мав один шлюб. Одружившись з балериною Ларисою, й не думав щось змінювати.

Богдан Ступка з дружиною Ларисою

Вони познайомилися у Львові. Дівчина працювала балериною, а молодик служив в армії та був танцюристом. Два роки закохані зустрічалися, а коли побралися, прожили разом 45 щасливих років.

Остап Ступка

Найвелелюднішим у родині виявився Остап. Коли йому було 19 років, він став батьком Дмитра. З актрисою Тетяною Капліною побрався за рік, а ще через рік розлучився. Хлопчика ростили бабуся Лариса та дідусь Богдан, бо татусю було не до цього.

Остап Ступка з третьою дружиною Дариною

З директоркою театру “Сузір’я” Іриною Батько Ступка-середній затримався надовго. За 14 років шлюбу народилося двоє діток – Богдан та Устина. А потім Остап захопився студенткою і покинув родину. З Дариною актор побрався 2015 року.

Дмитро Ступка

Нічого не віщувало, що первісток Остапа пуститься берега і, як і батько, почне змінювати жінок. Та дружина Поліна Логунова, з якою вони побралися у 2016 році й народили донечку Богдану, сама покинула Дмитра й переметнулася до американця. Молодику довелося шукати нову пасію.

Дмитро Ступка з Юлією Калабішкою

Схоже, він її уже знайшов. До американських дівчат 36-річний Ступка поставився з упередженням. А от українка Юлія Калабішка, схоже, заполонила серце чоловіка. Інакше б він не підписував спільну світлину словами:

“Дякую що ти в мене є…”

Вона ж його у відповідь називає “нереальним”. Всі знають співачку за сценічним ім’ям Барабанова. Ще рік тому дівчина скаржилася, як сумує в розлуці за коханим. Та, схоже, тепер їй уже весело. В Юлії є двоє синів 6 і 12 років.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.