10 років коми: як виглядала родина 50-річної Висоцької і 86-річного Кончаловського до хвороби доньки

У дружини Андрона Кончаловського Юлії Висоцької цьогоріч відразу кілька ювілеїв. Нещодавно ведуча відзначила 50-річчя. У шлюбі пара живе 25 років. Та є ще одна дата, яка навіює неприємні спогади.

Восени мине 10 років, як родина з двома дітьми втрапила в жахливе ДТП у Франції. У підсумку Юлія, її чоловік та син відбулися переляком і синцями, а от донька зіркової пари Маша постраждала набагато серйозніше.

Родина у повному складі до аварії

12-річну дівчинку ввели у стан коми. Відтоді її життя підтримують спеціальними апаратами. Та за 10 років жодного разу не вдалося привести Марію до тями. Батьки цю сторінку родинного життя ніколи не коментують. Де перебуває донька і як почувається, не розповідають.

Страшна трагедія

Розслідування показало, що Кончаловський за кермом був тверезим, але чомусь здійснив зіткнення з іншою автівкою. Дитина не була пристебнута паском безпеки, тому отримала серйозну черепно-мозкову травму. Медики зробили все можливе і сподівалися, що за рік-два дівчинка розплющить очі. Але цього не сталося.

Юлія частенько запрошувала своїх дітей у кулінарну програму

У 2015 році був невеличкий прогрес. Видалося, що Маші стало легше й ось-ось вона одужає. Батьки навіть перевезли її з Франції до росії. Але бідолашка знову заглибилася у глибоку кому. Наприкінці вересня доньці Висоцької мине 24 роки.

Маша і її батьки 10 років тому почувалися щасливими

До аварії малечу можна було частенько побачити по телевізору. Юлія готувала страви у програмі “Єдім дома”, а Маша виступала дегустаторкою свіжих наїдків. Дівчина встигла здолати кастинг у серіал “Сдєлка”. Та до знімань так і не пристала через нещасний випадок.

Весь сенс життя подружжя тепер підкоряється одній меті – досягнути одужання доньки. Час від часу здається, що поставлена ціль уже зовсім близько – Маша подає ознаки присутності. Та потім усе знову повертається назад, й руки просто опускаються. Втім, надія помирає останньою. Можливо, сучасні медичні технології допоможуть уже зовсім дорослій Марії повернутися до повноцінного життя.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.