Як виглядали благовірні Алли Пугачової до шлюбу з Примадонною: Кіркорову було 27 років, а Галкіну – 35

Філіп Кіркоров молодший за свою колишню дружину Аллу Пугачову на 18 років. Різниця у віці між Максимом Галкіним та А.Б. складає 27 років. Погляньмо на артистів очима Примадонни, коли обоє перебували в статусі наречених зірки.

Філіп Кіркоров

З Аллою Пугачовою співак побрався у 27-річному віці. Самій Примадонні тоді вже минуло 45 років. Це зараз Філя блондин із короткою зачіскою. А тоді Алла Борисівна мала можливість милуватися струнким брюнетом з запальним поглядом карих очей та гарними ямочками на щоках. Нереально високий зріст у 193 см завершував цю природну ідилію.

Філіп Кіркоров до весілля з Аллою Пугачовою

Звісно, в такого красеня не можна було не закохатися. От і Пугачова не встояла. Кіркоров полюбляє яскравий одяг і завжди чимало часу виділяє на підбір вбрання. На концертах його костюми рясніють камінчиками, пір’ям й іншими декоративними елементами.

Філіп Кіркоров до весілля з Аллою Пугачовою

Тепер аби попався на очі колишній дружині, вона б його навряд чи впізнала. Кіркоров позбувся пишної шевелюри, перефарбував волосся й змінив форму брів. Та й пластичні операції далися взнаки, змінивши обриси обличчя співака.

Максим Галкін

Гумористу було 35 років, коли він вирішив позбутися статусу холостяка й зіграв весілля з Аллою Пугачовою. Ще за 3 роки до весілля артисти вели разом 2-ий сезон проєкту “Дві зірки”. Напевно, Максим більше уваги приділяв колезі по сцені, аніж роботі, оскільки після цього його звільнили з Першого каналу.

Максим Галкін до весілля з Аллою Пугачовою

Весілля зіркової пари відбулося у 2011 році. Але до цього вони 6 років жили в цивільному шлюбі. А зустрічатися почали ще з 2001 року. У 2013 році на світ з’явилися діти Гаррі та Ліза, яких для подружжя виносила сурогатна матір.

Максим Галкін до весілля з Аллою Пугачовою

Російсько-українська війна відбилася й на житті зіркової пари. Обоє змушені були покинути межі росії, оскільки не погоджувалися виступати на підтримку неправомірної агресії, й оселитися в Ізраїлі.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.