facebook

Настя Каменських вперше за довгий час з’явилася на публіці з Потапом і розвіяла чутки про розлучення (Фото)

Настя Каменських вперше за довгий час опублікувала спільне фото зі своїм чоловіком Потапом. Подружжя більше року не з'являлися на спільних світлинах.

Останній рік в Мережі не вщухають чутки про те, що зіркове подружжя Потап та Настя Каменських розлучаються. Справа в тому, що подружжя припинили публікувати спільні фото і не з’являлися разом на світських заходах. В той час, як раніше, вони завжди скрізь були разом.

Довгий час ні Потап, ні Каменських не коментували ці чутки. Говорять, що у них дійсно була криза у стосунках, та вони змогли зберегти сім’ю і не так давно дали офіційне спростування чуткам про розлучення.

Нещодавно Настя Каменських опублікувала перше за довгий час спільне фото з чоловіком. На знімку подружжя обіймалися.

В підписі до фото Каменських написала, як важливо в такий складний час зберігати любов до рідних, близьких та до всього, що нас оточує.

Користувачі Мережі одразу відреагували на фото подружжя і відмітили, що вони дуже гарна пара.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Тримайтеся один одного і кохайте до безтями”;
  • “Найкращі надихателі любовної любові”;
  • “Які ж ви гарні!”;
  • “Красунчики, бережіть себе і ваші стосунки. Кохання – це те заради чого ми живемо і ще й виживаємо”;
  • “Настя біля Потапа відразу стає маленькою дівчинкою”.

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських багато років приховували свої стосунки від публіки. Саме заради співачки Олексій Потапенко покинув свою першу дружину Ірину Горову у 2014 році. Закохані офіційно стали чоловіком та дружиною ще у 2018 році та розсекретили свої відносини вони лише у травні 2019-го, коли зіграли розкішне весілля на Київщині.

Потап привітав Настю Каменських з річницею весілля
Настя Каменських вперше за довгий час з’явилася на публіці з Потапом і розвіяла чутки про розлучення

Після початку повномасштабної війни в Україні на зіркове подружжя обрушилося багато хейту. Справа в тому, що на момент полномасштабного вторгнення Потап і Настя перебували за кордоном. Там вони і вирішили залишитися і повернулися в Україну аж через півроку. Та, будучи за кордоном, Потап і Каменських не сиділи на місці, а їздили з благодійними концертами по Європі, щоб зібрати кошти на потреби ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.