Сліди біопсії та сумний погляд: ви ахнете, побачивши фото з останнього світського виходу Анастасії Заворотнюк

Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк вже 4 роки бореться з онкологічним захворюванням. В Мережі з'явилися фото з її останнього світського виходу.

Анастасія Заворотнюк здобула популярність за роль няні Віки в серіалі “Моя прекрасна няня”. У 2019 році зірці діагностували гліобластому – це пухлина головного мозку. Весь цей час публіка не бачила артистку на публіці і це не дивно – прогнози невтішні, а зовнішність актриси через хворобу сильно змінилася.

Як виглядає Заворотнюк зараз побачити майже нереально. Є фото з камер відеоспостереження, на яких чоловік Анастасії Петро Чернишов сидить за кермом авто, а на пасажирському з ним поруч знаходиться жінка, ймовірно – артистка, однак в ній важко впізнати ту красуню, якою вона була в ролі няні Віки.

Ви ахнете, побачивши фото з останнього світського виходу Анастасії Заворотнюк
Ви ахнете, побачивши фото з останнього світського виходу Анастасії Заворотнюк

Знаменитість до останнього приховувала від фанатів та колег свій діагноз, відмовляючись давати коментарі журналістам. Коли чотири роки тому Настя приїхала до Єревану на відкриття ювелірного бутіка, то напевно й сама не знала, що це її останній вихід у світ. Нещодавно в Мережі стали поширюватися знімки з того часу.

Кадри із заходу були показані публіці у шоу “Нові російські сенсації”. Зірка виглядала ефектно: не забула про бездоганну укладку та макіяж. Але погляд Заворотнюк був сумним, та й поводилася вона себе, як згадували присутні на зйомках, замкнуто та відсторонено.

Ви ахнете, побачивши фото з останнього світського виходу Анастасії Заворотнюк
Ви ахнете, побачивши фото з останнього світського виходу Анастасії Заворотнюк

Шанувальники прискіпливо передивились ті кадри. Багато хто звернув увагу на дивний шрам на шиї актриси. Це може бути внаслідок обстеження – біопсії, тобто на той момент у Анастасії вже підозрювали рак.

На якому етапі лікування Заворотнюк зараз фантам залишається тільки здогадуватись. Відомо тільки, що зірка знаходиться у себе вдома – в розкішному триповерховому особняку на 900 квадратних метрів.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.