Ольга Сумська навела докази, що молодша донька Анна схожа на неї: підписники переконують, що на Борисюка

Перебираючи домашні архіви, Ольга Сумська наткнулася на світлину 40-річної давнини. Саме це фото, зроблене в Полтаві, наштовхнуло актрису на певні висновки.

57-річній Ользі Сумській сподобалося фото, де вона знята у 16-річному віці. З’ясувалося, що біля цього ж пам’ятника Гоголю зробила селфі й молодша донька знаменитості Ганна Борисюк, але вже зараз.

Ольга В’ячеславівна порівняла дві фотографії – свою і доньчину – і дійшла висновку, що мама й доня дуже схожі. Щоправда, на світлині, зробленій чотири десятиріччя потому, Ганні 21 рік. Вона вже не така юна, як була Сумська під час відвідин славного міста Полтава.

Слід відзначити, що далеко не всі підписники Інстаграму актриси поділили думку матері. Попри схожість фону на обох фото, поз родичок і зачісок, усе одно чітко проглядається схожість Ганнусі з її татом Віталієм Борисюком. Особливо це стосується очей і брів. Навіть погляд у дівчини татів.

Звісно, й від мами Ганні дещо перепало. Судячи з полтавського фотосету, у них з Ольгою схожі форма лоба, губ та підборіддя. Тож доня не лише мамина, а й татова. І тут нічого не поробиш. Втім, кожен сам може порівняти фотографії мами та доні й зробити для себе відповідні висновки щодо схожості.

До Полтави Сумська з донькою навідалися не самі, а з акторським колективом. Привезли легендарну виставу “За двома зайцями”, де Ользі дісталася роль Секлити, а її донька грає Кралю Галю. Голохвастова зображає Максим Дашевський.

Графік гастролей колективу розписаний до 5 вересня. Вистави у Полтаві вже відбулися. На черзі ще Лубни, Ірпінь, Макарів, Диканька. Прочитавши анонс, мешканці інших населених пунктів почали запрошувати акторів і до своїх міст. Зокрема, хочуть бачити Сумську і компанію в Дніпрі, Сумах, Житомирі тощо.

Популярне

Схожі статті

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.