18-річна Валерія Педан хоче обійти батька: крутиться в TikTok та YouTube, поки тато на “Хто зверху?”

Олександр Педан відомий широкому загалу по чималій кількості телепроєктів, у яких брав участь. Переважно, працював на Новому каналі. Тепер на небосхилі запалюється нова зірочка – донька шоумена Валерія.

Час іде. Діти підростають. І ось уже батьку доводиться поступатися шматочком слави з донькою. Олександр Педан дуже близький зі своєю старшою донькою Валерією. Напевно, тому, що дівчина успадкувала від батька жагу до безлічі занять.

Валерія мріє перевершити батька

18-річна Лера Педан стає все більш впізнаваною особистістю. Батько всіляко допомагає доньці у цьому. Вони разом знімають відео для TikTok. І хоча роблять це заради задоволення, приємним бонусом є сякий-такий заробіток від монетизації.

Валерія з Олександром також ведуть YouTube-проєкт, присвячений проблемам освіти. Задля цього доводиться їздити теренами України й відвідувати навчальні заклади, спілкуючись на місцях з учнями та вчителями. Проблеми університетів висвітлили в “УніверСheck”.

Родина Педанів

Сам шоумен родом із Хмельницького. Довгий час він працював у столиці, а родина ще залишалася в обласному центрі. Дружина Інна, працюючи вчителькою, навіть не розповідала колегам, що її чоловік – справжня знаменитість.

Так Олександр з Інною виглядали 20 років тому

А от мама ведучого навпаки дуже гордиться популярністю сина й передає привіти від безлічі людей. Брат постійно підсовує листівки для автографів, а ще просить записати відеопривітання для своїх знайомих.

Сашко та Інна разом грали у КВК ще у 9 класі. Отак і познайомилися. Потім випадково перетнулися в студентські роки та почали зустрічатися вже серйозно. 2003 року стали на весільний рушник.

Родина Педанів у повному складі

Відтоді родина поповнювалася двічі. 2005 року на світ з’явилася Валерія, а за 11 років – ще й син Марк. Після початку повномасштабної війни батько відправив Леру з її бойфрендом до Польщі. Та дівчина довго там не витримала, повернулася до України й поступила на навчання до Львівського вишу.

Популярне

Схожі статті

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.