Богдан і Лариса Ступки прожили разом 45 років: як познайомилися актор і балерина, і чи просто кохати генія

Богдан і Лариса Ступки разом прожили 45 років, допоки підступна хвороба не відібрала життя відомого актора на 71-році життя. Жінка пам'ятає кожну мить, яку провела поряд із генієм.

Звісно, не завжди спільне життя з Богданом Ступкою було встелене трояндами. Не бракувало й шипів. Ларисі Семенівні довелося відмовитися від власних амбіцій у балеті й перетворитися на берегиню, виростивши спочатку сина Остапа, а потім старшого онука Дмитра. Натомість отримала велике кохання на все життя.

Весілля Лариси та Богдана Ступок

Якось балерина Львівського театру з подругою Світланою йшли вулицею, а студент консерваторії Янівський запропонував погуляти гуртом. Серед гурту був і Богдан, вбраний у вишневі вельветові штани. Він запросив друзів до себе додому, оскільки батьки були у від’їзді. Ларису вразила кількість книжок в оселі та неймовірно проникливий погляд юнака. Тоді подумала: аби тільки його не втратити.

Молодик тоді служив в армії та заразом танцював в ансамблі, то вони стали перетинатися у театрі. До весілля зустрічалися 2 роки. Під час побачень каталися на трамваї, їли пиріжки, пили каву. Звісно, як творчі люди, часто відвідували концерти й вистави.

Подружжя Ступок із сином Остапом та онук Дмитро з правнучкою Богданою

Одружуватися Богдан не збирався. Боявся, що сім’я завадить його творчості, а Лариса завжди запевняла, що лише допомагатиме. Одного разу мама молодика запросила балерину в гості й багато розповідала їй про дитинство та юність сина. Після того благословила закоханих.

Весілля організували у квартирі подруги Любові Каганової. Лариса тоді взяла у касі взаємодопомоги 100 карбованців і цілий рік віддавала щомісяця по 10 крб. Свекор також полюбив невістку. Навіть віддавав перевагу її кухні перед жінчиною. Молодята мешкали в кімнаті на 15 квадратів, але почувалися щасливими.

Ступки практично виростили онука Дмитра

Коли син Остап зібрався поступати на акторський факультет, тато відзначив, що двоє Ступок на сцені – це забагато. Та згодом династію продовжив ще й онук Дмитро, який нині перебуває в Америці. Онучка Устина навчається у польському університеті, а 16-річному онуку, названому на честь Богдана Сильвестровича, всі пророкують долю великого художника. До народження правнучки Богдани актор не дожив. Найменшій родичці вже минуло 6 років.

Чоловіка немає вже 11 років, та Лариса Семенівна живе в його аурі й досі. Довкола розвішені світлини благовірного й інших членів родини. Вона частенько передивляється записи з Богданом Сильвестровичем і плаче. Коханого дуже не вистачає.

Популярне

Схожі статті

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.

Смачно – не означає дорого: показую, як роблю розкішні млинці з потрійним наповненням – сир, мак і вишня

Рекомендуємо спробувати ідеальні млинці з потрійною начинкою: вишнею, сиром і маком. Такий десерт виходить неймовірно смачним та дуже красивим.