Леся Нікітюк зробила модне каштанове волосся та стала копією Наталії Могилевської: різниця тільки у зрості

Така вже жіноча сутність: завжди оновлюватись, експериментувати зі своєю зовнішністю, шукати нові цікаві образи, міняти імідж або хоча б просто періодично змінювати колір волосся.

Популярні артистки, співачки, телеведучі у цьому не пасуть задніх, а, навпаки, створюють свої образи таким чином, щоб звичайним жінкам хотілося наслідувати їх.

Чи завжди оновлення та зміни зовнішності приносять бажані результати?

Спілкування зірок в Інстаграмі зі своїми поціновувачами дає можливість зрозуміти, наскільки подобається широкому загалу той чи інший їх образ.

Так, днями, популярна телеведуча Леся Нікітюк перефарбувала своє волосся. Вірогідно, вона більше не бажає бути у “клубі білявок”, хоча з самого початку, як вона з’явилася на українських телеекранах, ніхто не міг би й уявити Лесю шатенкою. Можливо, для того, щоб перехід від однієї крайності до іншої на настільки шокував публіку, колорист залишив світлими пасма навколо обличчя.

Відео свого нового образу Леся виклала в інтернет та поцікавилась: “Попращалась з блондом. Як вам?”

Підписники взяли активну участь в обговоренні цієї теми. Не підлягала критиці тільки робота майстра, який перефарбував Нікітюк.

Думки ж стосовно доцільності таких змін та наскільки краще чи навпаки невдалим стала зовнішність телезірки, розділилися.

Дехто вважає, що не треба було робити перехід до темного кольору волосся, мовляв, Леся тепер має схожість з Могилевською.

А ще чомусь зміна кольору дала критикам поштовх посварити Лесю за філери для губ.

“Досить вже качати собі губи! І так була красива, особливо очі, то ж ні, треба і собі було стати силіконовою лялькою, навіщо?”,- запитують у неї.

А от шанувальники не зраджують улюблениці та підтримують її у цьому експерименті й надіслали компліментарні відгуки: “дуже гарно”, “красуня”, “дуже пасує”.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.