Таємні стосунки, вагітність та розлука: історія кохання Тараса Тополі і Alyosha, в якій ініціаторкою була вона

Тарас Тополя зі співачкою Alyosha вже 10 років живуть у шлюбі. За цей час утекло багато води, й родина поповнилася трьома гарними дітлахами. Та прихильників цікавить, як розпочалися й розвивалися стосунки зірок.

Олена на 1 рік старша від Тараса. Вони знали одне одного давно, але спочатку були просто друзями. Дівчина першою втямила, що хоче чогось більшого, і зробила крок назустріч. Молодик не відмовив.

Тарас й Олена зустрічалися таємно

Попервах голубки зустрічалися таємно від усіх. Ніхто навіть не здогадувався, що вони пара. Правду довелося відкрити, коли співачка завагітніла. Тарас відправив кохану народжувати первістка до Америки, бо там жило чимало рідні.

Спочатку пологи, а потім весілля

Вже з синочком Романчиком на руках Олена приїхала до Києва. У квітні 2013 року Alyosha народила, а у серпні вони побралися. Не тому, що бажали весілля, а щоб син зростав у повноцінній сім’ї. Присутніми в рацсі були тільки найближчі люди.

Розписалися заради первістка

За два роки родина поповнилася ще одним сином. Хлоп’я назвали Марком. Цього разу породілля з України не виїжджала – народжувала в Києві. Діти скріпили стосунки батьків так міцно, неначе приклеїли одного до одного.

Третю дитинку Олена Тополя народила у серпні 2020 року. Подружжя дуже мріяло про дівчинку, і доля їх не підвела. Марічка народилася в київському пологовому будинку. Можна було жити, насолоджуватися спілкуванням один з одним і спостерігати, як підростають дітки. Та в житті родини, як і в решті українських сімей, настало чорне 24 лютого 2022 року.

Родина в повному складі

Тополя швиденько відправив дружину з дітьми за кордон. Олена опинилася в Америці в будинку матері Тараса і його вітчима. Сам же чоловік разом із колегами по гурту “Антитіла” відбув на захист країни. Хлопці вступили до ТрО, ставши бойовими парамедиками.

Іноді вдавалося вириватися на концерти й відвідувати родину в США під час коротких відпусток. Торік влітку Олена без дітей теж приїжджала на побачення з чоловіком. А тепер було вирішено, що родина возз’єднається повністю. Роман і Марко підуть 1 вересня вже до української школи, а Марічка відвідуватиме київський дитсадочок.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.