Джамала показала ультрамодний бузковий костюм-двійку з монохромною блузою: такого немає навіть у Зеленської

Є деякі публічні особи, чий смак не зраджує їм ніколи, ні при яких обставинах. Дивитись на них не просто приємно, а отримуєш якесь естетичне задоволення.

Серед не багатьох зірок телеекрана та сцени, яких можна віднести до когорти артистів з найбільш вишуканим смаком, завжди виділяється Джамала.

Про смаки не сперечаються

Звісно, про смаки не сперечаються, тому комусь може подобатись те чи інше її вбрання, комусь ні, але не підлягає сумніву, що співачка має вроджене почуття міри та стилю, почуття відповідності вбрання тому моменту, думкам чи події, в якій вона знаходиться, коли робить світлини.

На сторінці в інстаграмі Джамала виклала кілька світлин у бузковому вбранні. Елегантний та вишуканий стиль створює костюм-двійка з монохромною блузою, а аксесуари — кільця та кулони, підкреслюють коштовність вбрання.

Бузковий колір дуже личить жінці зі смоляним волоссям та чорними очима.

До речі, не так давно широкий загал обговорював ще одне бузкове вбрання жінки, яка також вважається в Україні еталоном смаку, Олени Зеленської. І хоча типажі жінок геть різні, їх все ж таки об’єднує не колір обраного костюма, а витонченість та стиль.

Джамала та Олена Зеленська
Джамала та Олена Зеленська

Джамала прокоментувала своє бажання закарбувати такий свій вигляд. Вона дуже втомлюється, а життя проходить у постійному русі.

“Почувати себе красивою, привабливою і дозволяти собі хоча б трохи бути щасливою”,- мріє Джамала.

Шанувальники схвально відреагували на фото та коментар, назвавши співачку фантастичною та дякували їй за “щирість в усьому”.

“Ви надзвичайна”,- пише один. “Шикарні образи! Шикарна Джамала! Ви чудова!”, – вигукує інший. “Мотивацією та орієнтиром для багатьох”,- називає її ще один коментатор.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".