Ольга Мартиновська показала сталевий прес у крихітному топіку: ось чим тримає Ярославського роками коло себе

Стартував 12 сезон проєкту "МастерШеф" і разом з ним стартували розмови та обговорення взаємовідносин шеф-кухарів та суддів кулінарного шоу Володимира Ярославського та Ольги Мартиновської.

Ольга Мартиновська тривалий час перебувала у Франції де була шеф-кухаркою одного з ресторанів Парижу. Не абияких успіхів досягла ця жінка у кулінарному світі: вона стала співвласницею паризького ресторану, має багато кулінарних відзнак та винагород, є співавтором книги”100 рецептів на кожен день”, яку написала разом зі ще одним відомим ресторатором та суддею шоу “МастерШеф” Володимиром Ярославським.

Зараз Ольга та Володимир пов’язані спільною роботою суддівства на “МастерШефі” у 12 сезоні.

Та хіба тільки робота поєднує цю пару?

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський

В особистому житті Ользі пощастило менше, ніж у професійному. Зараз Ольга не заміжня та має маленьку доньку. Цей факт та те, що вона працює та товаришує з Ярославським, породжують у глядачів цікавість про їхні стосунки. Щобільше, для того, щоб зацікавленість глядачів шоу не згасала, самі учасники проєкту майстерно підживлюють тему любовних взаємовідносин між суддями: вони то прозоро натякають у своїх інтерв’ю на подібні стосунки, то заперечують їх так, що не хочеться вірити у це, то викладають провокаційні фото, на яких пара, на приклад, у ліжку, а потім з’ясовується, що це ліжко вони просто тестували перед покупкою в магазині.

Сама Ольга зізнавалась, що хотіла б, щоб поруч з нею був сильний чоловік, якому б вона не повинна була доводити, що вона найкраща.

Мартиновська немало часу проводить у спортзалі для того, щоб тримати себе у формі. Іноді вона викладає на своїй сторінці в Інстаграмі фото та відео, де вона демонструє накачані м’язи свого тіла, а в інтерв’ю розповідає, що не нехтує послугами масажистів та косметологів.

Популярне

Схожі статті

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.