Зачіска, топік та колір волосся: Надя Дорофєєва копіює Тіну Кароль і поступово стає клоном поп-діви (ФОТО)

Перед початком 13 го сезону шоу "Голос країни" серед широкого загалу знову розгорілися суперечки з приводу того, як виглядатимуть сучасні судді у порівнянні з суддями минулих сезонів.

Більш пристрасної уваги глядачів ніж Надя Дорофєєва, не отримує, мабуть, ніхто з тих, кому доведеться бути арбітрами у новому сезоні пісенного шоу. Вже тривалий час її не безпідставно порівнюють з суперзіркою Тіною Кароль.

І справді, якщо подивитися та порівняти цих, у звичайному житті геть різних типів жінок, раптово виявиться, що Надя на сцені настирливо копіює образ поп діви Тіни Кароль.

Фотографії, які гуляють мережею, підживлюють цікавість до зірок та пісенного шоу, у якому Дорофєєва, як і Кароль свого часу, займає суддівське крісло.

“Хто виглядає ефектніше?”,- розмірковують глядачі, порівнюючи зірок у майже однакових хусточках на голові та довгими пасмами, що спадають однаково на обличчя.

Ще більшої цікавості свого часу викликала світлина, на якій Дорофєєва перетворилася у білявку, яка явно претендує на схожість зі своєю колегою суддею у шоу “Голос країни”.

Надя Дорофєєва та Тіна Кароль
Надя Дорофєєва та Тіна Кароль

Не давала спокою глядачам й схожість вбрання зіркових суддів, коли Надя вдягла чорний топ з елементом прикраси у вигляді серця, яке скопійовано з одного з чорних костюмів Тіни Кароль.

Надя Дорофєєва та Тіна Кароль
Надя Дорофєєва та Тіна Кароль

Для чого це робиться, залишається лише здогадуватися. Але такий піар ход точно дає свої результати в сенсі підняття глядацької активності. Поціновувачі обох зірок невтомно сперечаються, хто з них краще та у якому образі, й ні один з фан-клубів не поступиться першістю.

Зараз головною інтригою залишається, який же ход вигадали іміджмейкери 13 європейського сезону “Голосу країни” та як буде виглядати суддя та тренерка-переможиця 11 сезону DOROFEEVA.

Популярне

Схожі статті

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.